More

  Secretul de a scrie pe WhatsApp fără a adăuga numărul în contacte

  SoftwareSecretul de a scrie pe WhatsApp fără a adăuga numărul în contacte

  WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie instantanee, utilizată de milioane de oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, uneori ne putem simți frustrați de necesitatea de a adăuga numărul de telefon al unei persoane în lista noastră de contacte înainte de a putea începe o conversație cu aceasta. Dar știați că există o modalitate secretă de a scrie pe WhatsApp fără a adăuga numărul în contacte?

  Funcția „Prin conexiune directă”

  Una dintre metodele prin care puteți scrie pe WhatsApp fără a adăuga numărul în contacte este utilizarea funcției „Prin conexiune directă”. Această funcție vă permite să începeți o conversație cu o persoană chiar dacă aceasta nu se află în lista voastră de contacte. Deși ar fi fost mai comod ca această funcție să fie încorporată direct în aplicația WhatsApp, trebuie să recunoaștem că este o alternativă utilă.

  Pentru a utiliza funcția „Prin conexiune directă”, trebuie să deschideți orice browser și să introduceți în bara de adrese „wa.me/numărul_de_telefon„, de ex. wa.me/40700000000 (obligatoriu 4 inainte de fiecare numar) – această adresa trebuie scrisă direct in browser. Acest lucru va redirecționa automat către o pagină de chat în aplicația WhatsApp, unde puteți începe imediat conversația cu acea persoană. Este important să menționăm că după bară oblică inversă nu trebuie să introduceți altceva în afara cifrelor. Nu utilizați semne plus, paranteze sau spații, doar cele 11 cifre ale numărului de telefon al destinatarului.

  Pe lângă posibilitatea de a initia o conversație cu o persoană fără a o adăuga în lista voastră de contacte, funcția „Prin conexiune directă” oferă și alte avantaje neașteptate. De exemplu, puteți utiliza această funcție pentru a vă trimite mesaje singuri, similar cu modul în care funcționează în Telegram, fără a fi nevoie să vă adăugați propriul număr de telefon în contacte. De asemenea, puteți crea un link utilizând funcția „Prin conexiune directă” și să-l distribuiți pe rețelele sociale pentru o comunicare rapidă și ușoară cu dumneavoastră. Această caracteristică este deosebit de utilă pentru persoanele care administrează conturi de afaceri pe Instagram și alte platforme similare.

  Aplicația Easy Message

  Dacă nu doriți să utilizați funcția „Prin conexiune directă” și căutați o altă opțiune pentru a scrie pe WhatsApp fără a adăuga numărul în contacte, puteți încerca aplicația Easy Message. Această aplicație este creată special pentru a vă permite să trimiteți mesaje către persoane care nu se află în lista voastră de contacte. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți sau să copiați numărul de telefon și să apăsați butonul „Începe chat pe WhatsApp”, iar aplicația vă va redirecționa automat către o conversație cu noul contact.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante