More

  iPhone 15 Pro și Pro Max: Primele impresii – Îmbunătățiri mici, dar constante

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 Pro și Pro Max: Primele impresii - Îmbunătățiri mici, dar constante

  Apple a lansat cele mai noi modele de iPhone, iPhone 15 Pro și Pro Max, care aduc îmbunătățiri semnificative în comparație cu modelele din anul precedent. Aceste telefoane au fost lansate în urmă cu câteva zile și, dacă nu ați făcut deja o precomandă, este posibil să întâmpinați dificultăți în găsirea unuia. Data de livrare a fost deja întârziată până în luna octombrie și chiar mai târziu, iar acum că au apărut primele recenzii, se așteaptă ca și mai multe persoane să se grăbească să cumpere un astfel de telefon.

  iPhone 15 Pro și Pro Max: Design

  La The Verge, Allison Johnson scrie că noul aliaj de titan „face o diferență semnificativă” și că iPhone 15 Pro Max „se simte ca un telefon obișnuit și nu ca un obiect greu și voluminos”. De asemenea, ea menționează că designul ușor curbat face telefoanele „mai confortabile în mână”. Patrick Holland de la CNET spune că iPhone 15 Pro „se simte mai puțin voluminos decât seria 12, 13 și 14 cu margini drepte” și observă că butoanele „par mai elastice decât cele de pe modelele anterioare din oțel inoxidabil”. Joanna Stern de la The Wall Street Journal afirmă că aceste modele sunt „semnificativ mai ușoare decât predecesorii lor din oțel inoxidabil, ceea ce simțiți instantaneu în mână”. Cu toate acestea, ea a făcut „o mică lovitura în partea laterală a ramelor” atunci când i-a căzut telefonul de test.

  iPhone 15 Pro și Pro Max: USB-C

  Noul port de pe iPhone-uri a avut, de asemenea, un impact asupra tuturor recenzorilor, cu Johnson numindu-l „o minunăție” și „o chestie minunată”. Stern spune că se „străduiește să facă tranziția” din cauza unei cantități mari de cabluri Lightning care trebuie înlocuite. Matthew Panzarino de la TechCrunch este de acord, afirmând că utilizatorii devotați „vor încerca în mod constant să introducă un cablu Lightning în slotul USB-C, cel puțin pentru o perioadă de timp, pe măsură ce dispozitivele mai vechi își fac loc în piața de dispozitive second-hand sau în programele de reciclare”.

  iPhone 15 Pro și Pro Max: Butonul de Acțiune

  iPhone 15 Pro renunță la comutatorul de silențiu în favoarea unui buton de acțiune, iar recenzorii l-au lăudat în mod universal. Panzarino spune că noul buton este „o îmbunătățire reală a calității vieții” și poate fi „o schimbare semnificativă a fluxului de lucru” pentru multe persoane. Patrick Holland de la CNET a fost, de asemenea, impresionat de acesta, dar s-a întrebat dacă Apple va permite „apăsări și atingeri multiple pentru a declanșa setări predefinite diferite”.

  iPhone 15 Pro și Pro Max: Camera

  Cel mai mare interes în primele recenzii s-a concentrat pe zoom-ul de 5X al iPhone 15 Pro Max, și pe bună dreptate. Holland a comparat zoom-ul de 5X cu cel al Pixel 7 Pro și Galaxy S23 Ultra și a constatat că „fotografia obținută cu iPhone este cea mai bună dintre cele trei” chiar și în condiții dificile. Johnson a fost mai puțin impresionată, numind rezultatele „acceptabile” și a remarcat că „nivelul de zgomot crește rapid chiar și în iluminare moderată”. Panzarino a fost cel mai impresionat, numind camera lui iPhone 15 Pro Max „o bestie” cu „o gestionare a culorii mai bună și mai subtilă” în comparație cu iPhone 14 Pro Max. El a apreciat și camera telefoto, numind-o „probabil cea mai bună cameră pe care Apple a creat-o vreodată”. Macworld va publica în curând propria recenzie a iPhone 15 Pro, așa că vă rugăm să rămâneți conectați pentru impresiile noastre.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante