More

  Microsoft adaugă funcția de eliminare a fundalului în Paint

  SoftwareMicrosoft adaugă funcția de eliminare a fundalului în Paint

  Microsoft a anunțat adăugarea uneia dintre cele mai bune funcții de editare foto la Paint, aplicația sa de desen și editare. Potrivit unei postări recente distribuite de Dave Grochocki, Principal Product Manager Lead la Microsoft, noile actualizări pentru Paint vor adăuga funcția de eliminare a fundalului în aplicație.

  Funcția de eliminare a fundalului, disponibilă gratuit pentru utilizatorii Paint

  Funcția de eliminare a fundalului este deja disponibilă pentru utilizatorii Windows Insiders din canalele Canary și Dev, care rulează cel puțin versiunea 11.2306.30.0. Cu ajutorul acestei funcții, utilizatorii Paint vor putea elimina ușor fundalul unei imagini printr-un singur clic sau selectând manual o parte a fundalului. Această funcție este disponibilă de mult timp în editoarele online, precum și în sistemele de editare foto plătite, cum ar fi Adobe Photoshop.

  Sursa imaginii: Microsoft

  Pentru a începe utilizarea funcției de eliminare a fundalului în Paint, trebuie să lipiți sau să importați o imagine în program. După ce ați făcut acest lucru, tot ce trebuie să faceți este să selectați opțiunea de eliminare a fundalului din bara de instrumente, iar Paint va înlătura automat fundalul. În mod alternativ, puteți înlătura fundalul dintr-o parte specifică a imaginii folosind opțiunea de selecție dreptunghiulară.

  Funcția de eliminare a fundalului anterior disponibilă în Paint 3D

  Această funcție era disponibilă anterior în Paint 3D de la Microsoft, care era inclus implicit în Windows 10 după actualizarea pentru creatori. Cu toate acestea, datorită lipsei de utilizare, Paint 3D nu mai este inclus ca aplicație implicită în Windows, iar Microsoft chiar a luat în considerare eliminarea completă a Paint. Din fericire, nu a făcut-o, astfel că puteți cel puțin conta pe alte aplicații pentru a elimina fundalul din fotografiile și imaginile dvs.

  Momentan, funcția este disponibilă doar pentru utilizatorii Windows Insiders

  Nu este clar când va fi disponibilă funcția de eliminare a fundalului în versiunea live a Windows, dar atunci când se va întâmpla acest lucru, este foarte probabil să devină o unealtă frecvent utilizată de către cei care au nevoie să elimine fundalul din imagini. Microsoft deja anunțase că va aduce funcții de inteligență artificială în Paint, dar este îmbucurător să vezi că Microsoft adaugă astfel de funcții importante în programele sale gratuite, ceea ce înseamnă că compania va continua, cel mai probabil, să le susțină în anii următori.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante