More

  Moment lansează noile obiective T-Series pentru iPhone și telefoane android

  GadgetsMoment lansează noile obiective T-Series pentru iPhone și telefoane android

  Moment, unul dintre cei mai cunoscuți producători de obiective pentru smartphone-uri, tocmai a lansat noua sa gamă de obiective T-Series. Acestea aduc o serie de îmbunătățiri pentru a se potrivi cu cele mai recente modele de smartphone-uri, îmbunătățind în același timp performanța optică.

  Moment a introdus noile obiective pentru camerele de smartphone-uri, denumite T-Series. În timp ce compania intenționează să continue să vândă obiectivele M-Series, gama T-Series aduce numeroase îmbunătățiri pentru a se adapta tendinței generale de utilizare a senzorilor de cameră mai mari. Aceste obiective adaugă 25% mai mult sticlă, o diafragmă cu 20% mai mare, un element suplimentar de lentilă și o interfață de tip baionetă mai mare pentru a se potrivi cu o varietate mai largă de telefoane, inclusiv iPhone-uri și telefoane Android de la diferiți producători. Această schimbare are scopul de a se adapta și la smartphone-urile cu stabilizare de tip shift pe senzor.

  Moment afirmă că obiectivele T-Series au o rezoluție mai mare datorită scorurilor mai ridicate ale funcției de transfer de modulație (MTF). Un MTF mai mare înseamnă că obiectivul poate reda mai bine detaliile și poate transmite contrastul, ceea ce ar trebui să conducă la imagini mai plăcute, asemănătoare celor realizate cu o cameră dedicată. Compania afirmă că această abordare a fost necesară pentru a obține cele mai bune rezultate din senzorii cu rezoluție mai mare care apar pe piață. În total, gama T-Series cuprinde șase obiective noi: un teleobiectiv de 58mm (150$), o lentilă wide de 18mm (130$), o lentilă fisheye de 14mm (120$), o lentilă macro de 10x (120$), o lentilă anamorfică de 1,55x disponibilă cu opțiunea de lentile care produc flăcări aurii sau albastre (150$) și o lentilă anamorfică de 1,33x disponibilă și ea cu opțiunea de lentile care produc flăcări aurii sau albastre (150$).

  Moment produce, de asemenea, și carcase care includ monturi pentru obiective pentru seria iPhone 14, deși pare să nu mai producă carcase similare pentru cele mai recente telefoane Android. Utilizatorii de telefoane Android pot totuși folosi obiectivele T-Series Moment cu dispozitivele lor, dar vor trebui să achiziționeze montura universală pentru obiectivele T-Series (30$). Moment se așteaptă ca obiectivele T-Series și montura universală să funcționeze cu toate modelele iPhone 13 și 14, inclusiv viitoarele modele iPhone 15 Pro, Pixel 7 Pro și Galaxy S24 Ultra, care vor fi lansate în curând.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante