More

  Monitorul Samsung ViewFinity S9 5K, perfect pentru profesioniștii creativi, acum disponibil în România

  Stiri IT&TechMonitorul Samsung ViewFinity S9 5K, perfect pentru profesioniștii creativi, acum disponibil în România

  Pe data de 18 iulie, Samsung România anunța noul monitor ViewFinity S9 5K, completând astfel gama sa de monitoare de înaltă rezoluție. Această inovație vine după succesul modelului ViewFinity S8, căruia i s-au adus îmbunătățiri semnificative, oferind astfel o experiență de vizualizare superioară, perfectă atât pentru muncă, cât și pentru divertisment. Noul ViewFinity S9 (vezi preț), premiat cu titlul de CES Innovation Award in 2023, este destinat în special profesioniștilor din industriile creative și vizuale, oferindu-le o rezoluție extrem de înaltă și o reproducere realistă a culorilor.

  O rezoluție 5K și un spațiu de lucru extins

  ViewFinity S9 este dotat cu un ecran IPS de 27 de inci, care oferă o rezoluție de 5K (5.120 x 2.880), adică o densitate a pixelilor de 218 PPI (pixeli pe inch). Comparativ cu alte monitoare UHD, acesta oferă un spațiu de lucru cu peste 50% mai mare, permițând profesioniștilor să lucreze cu conținut de rezoluție ultra-înaltă fără a fi nevoie să facă zoom. Astfel, aceștia pot vizualiza proiectele lor în detaliu, păstrând toate instrumentele de editare vizibile pe ecran.

  Culori vii și detalii clare

  ViewFinity S9 oferă o acoperire a spectrului de culori DCI-P3 de 99%, ceea ce asigură o reproducere mai fidelă a culorilor și detalii mai clare în imaginile afișate pe ecran. Această caracteristică este deosebit de importantă pentru profesioniștii care lucrează în design grafic, fotografie sau alte domenii creative, unde fidelitatea vizuală este crucială pentru obținerea unor rezultate de calitate. Luminozitatea standard de 600 cd/m2 permite utilizatorilor să lucreze în aproape orice mediu de iluminare, iar tehnologia de calibrare a culorilor dezvoltată de Samsung asigură o precizie incredibilă a reproducerii culorilor.

  Calibrare inteligentă, ușor de realizat

  O caracteristică inovatoare a ViewFinity S9 este funcția de calibrare inteligentă, care poate fi controlată cu ajutorul smartphone-ului. Aceasta este prima funcție de acest tip din industrie și oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza setările ecranului în mod precis, fără a avea nevoie de echipamente de calibrare scumpe și complexe. Utilizând aplicația SmartThings, aceștia pot ajusta rapid și ușor echilibrul de alb, temperatura culorilor, luminozitatea, spațiul de culoare și setările de gamă, obținând astfel rezultate optime în funcție de nevoile și preferințele lor.

  Protecție pentru ochi și confort ergonomic

  ViewFinity S9 este conceput pentru a proteja utilizatorii de oboseala oculară, prin intermediul funcțiilor de îngrijire a ochilor certificate TUV. Display-ul mat al monitorului limitează reflecția luminii și strălucirea, reducând astfel distracțiile în timpul lucrului. Designul subțire din metal este nu doar estetic plăcut, ci și ergonomic, permițând ajustarea monitorului în funcție de poziția și postura utilizatorului. Suportul reglabil pe înălțime și posibilitatea de înclinare a ecranului asigură o poziție confortabilă a monitorului în orice moment, reducând astfel disconfortul și îmbunătățind productivitatea.

  Versatilitate în conectivitate și divertisment

  ViewFinity S9 oferă o conectivitate versatilă, compatibilă atât cu PC-urile Mac, cât și cu cele cu sistem de operare Windows. Monitorul este dotat cu intrări Thunderbolt 4 și mini DisplayPort, în plus față de USB-C. Utilizatorii pot încărca dispozitive cu o putere de până la 90W și pot transfera date la viteze de până la 40 Gbps, asigurând astfel o conectivitate rapidă și fiabilă. Monitorul este echipat și cu o cameră 4K integrată, care se conectează fără cabluri sau echipamente suplimentare, oferind o calitate clară pentru apelurile video.

  ViewFinity S9 poate fi utilizat și ca un televizor inteligent, datorită aplicațiilor Smart TV incorporate. Utilizatorii pot accesa instant aplicații și emisiuni de streaming populare, direct de pe monitor, fără a fi nevoie de un PC separat. Difuzoarele incorporate cu tehnologie Adaptive Sound+ ajustează automat nivelurile de zgomot, oferind astfel o experiență audio de calitate.

  Specificații

  S90PC
  DisplayMărimea ecranului27”
  Tip PanelIPS, Plat
  Rezoluție5K (5,120 x 2,880)
  Gama de culoriDCI-P3 99%
  Luminozitate (Standard)600 cd/m2
  Rată de Refresh (Max)60Hz
  Timp de răspuns5ms (GtG)
  Raport de contrast (Static)1000:1
  Display MatDa
  FuncțiiCalibrareCalibrare Smart
  Intelligent Eye CareImagine adaptivă / Mod protecție ochi / Fără efect de flicker
  Cameră4K (3,840 x 2,160), în cutie
  Aplicații Smart TVYes
  Gaming HubYes (KR, US, CA, BR, GB, FR, DE, IT, ES)
  InterfațăTipuri de conexiuni1 Thunderbolt 4 (90W)1 miniDP, USB-C (3DN)
  DesignTip suportHAS (reglare pe înălțime) / Pivot (rotire) / Tilt (înclinare)
  Montaj pe perete100×100

  Sursa info si foto: Samsung

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante