More

  Televizorul Samsung The Terrace Neo QLED de 85 de inch este oficial

  GadgetsTelevizorul Samsung The Terrace Neo QLED de 85 de inch este oficial

  Tehnologia Neo QLED a devenit un subiect de interes pentru mulți pasionați de tehnologie. Samsung a anunțat recent lansarea unui nou model al televizorului lor de exterior, The Terrace Neo QLED, în varianta de 85 de inchi. Această versiune impresionantă aduce cu sine îmbunătățiri majore în rezistența la condițiile meteorologice nefavorabile, calitatea imaginii și experiența de gaming. Disponibil deja pentru precomandă în Statele Unite, The Terrace Neo QLED vine la un preț impresionant de 19.999 dolari.

  Caracteristici și Design

  The Terrace Neo QLED de 85 de inchi vine echipat cu un panou Neo QLED, care reprezintă tehnologia Mini LED dezvoltată de Samsung. Aceasta tehnologie inovatoare oferă o calitate superioară a imaginii și o gamă extinsă de culori, pentru o experiență vizuală excepțională. Cu rezoluție 4K și o rată de reîmprospătare de 120Hz, televizorul garantează o imagine fluidă și clară. De asemenea, acesta oferă suport pentru tehnologia HDR10+, care adaugă detalii și contrast suplimentar în scenele mai întunecate sau mai luminoase.

  The Terrace Neo QLED este conceput special pentru a fi utilizat în aer liber și vine cu o protecție îmbunătățită împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile. Acesta dispune de ratingul IP56, care îl protejează împotriva prafului și stropilor de apă. Designul său elegant și rezistent este completat de un strat anti-reflexie, pentru a reduce reflectarea luminii solare sau a altor surse de lumină din apropiere. De asemenea, televizorul oferă un unghi de vizualizare larg, astfel încât toată lumea să se bucure de o imagine clară, indiferent de poziția în care se află.

  Experiență de vizionare în plin soare

  Unul dintre aspectele remarcabile ale televizorului The Terrace Neo QLED este capacitatea sa de a oferi o experiență de vizionare excelentă chiar și în condiții de luminozitate puternică. Datorită tehnologiei Direct-Sun Protection, utilizatorii pot urmări emisiunile și filmele preferate chiar și în lumina directă a soarelui. În plus, televizorul este echipat cu un procesor Quantum 4K, care îmbunătățește calitatea imaginii și oferă o experiență de vizionare superioară. De asemenea, televizorul dispune de un receptor HD Base-T, care permite conectarea dispozitivelor HDMI prin intermediul unui singur cablu LAN, pentru o configurare simplă și un aspect ordonat.

  Caracteristici suplimentare și funcționalități

  The Terrace Neo QLED rulează pe ultima versiune a sistemului de operare Tizen dezvoltat de Samsung. Acesta vine cu o serie de caracteristici și funcționalități, care îmbunătățesc experiența utilizatorului și adaugă valoare televizorului. Samsung Gaming Hub este inclus în acest model, permițând utilizatorilor să se bucure de diverse servicii de streaming de jocuri în cloud, precum Amazon Luna, Antstream Arcade, Blacknut, Microsoft Xbox Cloud, Nvidia GeForce Now și Utomik. De asemenea, televizorul dispune de funcții SmartThings, Samsung TV Plus și Bixby. Un alt aspect interesant este telecomanda SolarCell inclusă în pachet, care se încarcă automat folosind lumina ambientală.

  Precomandă și disponibilitate

  Dacă sunteți interesat să achiziționați televizorul Samsung The Terrace Neo QLED de 85 de inchi, acesta este deja disponibil pentru precomandă în Statele Unite. Perioada de precomandă este valabilă până pe 10 septembrie și poate fi efectuată pe site-ul Samsung.com. Cu toate acestea, prețul ridicat de 19.999 dolari poate fi un factor de decizie pentru mulți potențiali cumpărători.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante