More

  WhatsApp vă va ascunde acum adresa IP în apeluri

  SoftwareWhatsApp vă va ascunde acum adresa IP în apeluri

  WhatsApp, una dintre cele mai populare platforme de mesagerie instantanee, lucrează la o nouă opțiune de securitate care va permite utilizatorilor să își protejeze locația în timpul apelurilor prin ascunderea adresei IP. Această caracteristică are scopul de a îmbunătăți securitatea utilizatorilor în timpul apelurilor WhatsApp prin redirecționarea apelurilor prin serverele WhatsApp, făcând astfel dificilă urmărirea locației lor.

  Protejarea adresei IP în apeluri – o caracteristică nouă pentru utilizatorii WhatsApp

  Potrivit unui raport de WABetaInfo, WhatsApp testează actualmente o nouă setare în privința intimității apelurilor, numită „Protect IP address in calls” (Protejează adresa IP în apeluri). Această opțiune inovatoare funcționează ca un releu de confidențialitate pentru apeluri, redirecționând apelurile prin serverele WhatsApp, făcând astfel dificilă deducerea locației utilizatorului de către participanții la apel.

  WhatsApp nu a emis încă o declarație oficială cu privire la această caracteristică, dar Wabetainfo a fost primul care a descoperit această opțiune în timpul fazei de testare, inițial observată în actualizarea beta pentru Android 2.23.18.15 a WhatsApp. Prin urmare, este probabil ca această caracteristică să fie inclusă într-o actualizare viitoare a aplicației.

  Editarea mesajelor cu media – o altă funcționalitate în curs de dezvoltare pentru WhatsApp

  Pe lângă protejarea adresei IP în apeluri, WhatsApp lucrează și la o nouă funcționalitate care va permite utilizatorilor să modifice titlurile fotografiilor, videoclipurilor, GIF-urilor și documentelor trimise anterior. În trecut, utilizatorii puteau modifica doar mesajele text, dar se pare că dezvoltatorii extind funcționalitatea pentru a include și titlurile.

  Conform rapoartelor, modificarea titlului media pare să fie o extensie a capacității de editare a mesajelor WhatsApp, lansată inițial pentru utilizatori în mai 2023. Această funcționalitate îmbunătățită permite utilizatorilor să modifice fotografiile, videoclipurile, GIF-urile și documentele într-un interval de 15 minute după trimiterea acestora.

  Cum funcționează editarea titlurilor în WhatsApp?

  Funcționalitatea de editare a titlurilor media este destul de simplă și ușor de utilizat. După trimiterea unei fotografii, a unui videoclip, a unui GIF sau a unui document, utilizatorii pot accesa mesajul trimis și pot selecta opțiunea de editare. Apare un meniu care le permite să modifice titlul media. După editare, modificările sunt vizibile pentru toți participanții la conversație.

  Această nouă funcționalitate vine în întâmpinarea utilizatorilor care doresc să corecteze sau să îmbunătățească titlurile media trimise anterior. Acum, utilizatorii WhatsApp nu mai trebuie să se teamă de greșelile de tastare sau de titlurile neclare, deoarece pot face modificări într-un timp rezonabil după trimiterea mesajului.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante