More

  Snapchat lansează „Dreams” pentru a oferi selfie-uri bazate pe inteligență artificială

  AI - Inteligeta artificialaSnapchat lansează „Dreams” pentru a oferi selfie-uri bazate pe inteligență artificială

  Snapchat continuă să inoveze și să ofere experiențe unice utilizatorilor săi. De data aceasta, compania a lansat o nouă funcționalitate numită „Dreams”, care utilizează tehnologia de inteligență artificială pentru a permite utilizatorilor să creeze selfie-uri personalizate.

  „Dreams” este o nouă caracteristică introdusă de Snapchat care le permite utilizatorilor să creeze imagini care îi transformă în diferite personaje sau identități. Dacă v-ați dorit vreodată să vedeți cum ați arăta ca un rege sau o regină în era Renașterii, acum aveți șansa să o faceți. Această funcționalitate utilizează tehnologia de inteligență artificială pentru a genera selfie-uri AI personalizate. Utilizatorii pot crea până la opt selfie-uri AI generate ale feței lor, având opțiunea de a crea mai multe prin achiziții în aplicație.

  Pentru a utiliza „Dreams”, utilizatorii trebuie să facă câteva selfie-uri, care vor fi utilizate pentru a crea un model personalizat de inteligență artificială. După ce modelul este creat, utilizatorii pot explora diverse identități și personaje prin intermediul imaginilor generate.

  Deși această nouă caracteristică a fost lansată de curând de către Snapchat, momentan este disponibilă doar utilizatorilor din Australia și Noua Zeelandă. Cu toate acestea, compania a anunțat că va avea loc o extindere globală în următoarele săptămâni. Astfel, utilizatorii din întreaga lume vor putea profita de această funcționalitate inovatoare.

  „Dreams” oferă utilizatorilor posibilitatea de a experimenta și de a se juca cu identitățile lor. Această caracteristică le permite să își imagineze cum ar arăta în diferite contexte sau epoci istorice, ceea ce adaugă un plus de distracție și creativitate utilizării aplicației Snapchat.

  Pe lângă aspectul distractiv, „Dreams” reprezintă și o demonstrație a puterii inteligenței artificiale. Generarea selfie-urilor AI personalizate este o tehnologie complexă și sofisticată, care arată cum evoluează și se dezvoltă această ramură a tehnologiei.

  Lansarea „Dreams” este a doua mare anunțare a Snapchat legată de inteligența artificială. Prima a fost lansarea chatbot-ului AI, care nu a fost foarte bine primită de utilizatori. Chatbot-ul a dus la conversații dezastruoase pentru mulți utilizatori, care au întâmpinat insulte și manipulări din partea tehnologiei automate. Sperăm că „Dreams” nu va avea aceeași problemă și că Snapchat a învățat din experiențele trecute.

  Cu toate acestea, „Dreams” pare să fie o funcționalitate inovatoare și interesantă, care va aduce un plus de valoare experienței utilizatorilor Snapchat. Utilizatorii vor avea ocazia de a explora mai multe identități și de a se bucura de posibilitățile oferite de inteligența artificială.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante