More

  PlayStation Plus tocmai a devenit mai scump în România – iată noile prețuri

  GamingPlayStation Plus tocmai a devenit mai scump în România - iată noile prețuri

  PlayStation Plus, serviciul de abonament al Sony pentru jucătorii de console, a anunțat recent o creștere a prețurilor în România. Această veste a fost confirmată de către Sony săptămâna trecută, iar acum avem detalii specifice pentru piața noastră.

  Noile prețuri PlayStation Plus în România

  Prețurile actualizate în România sunt deja vizibile pe site-ul oficial PlayStation. Această modificare de prețuri a fost aplicată începând cu data de 6 septembrie, așa cum a fost anunțat anterior. Toate cele trei nivele de abonament PlayStation Plus (Essential, Extra și Premium) vor fi mai scumpe decât înainte.

  Iată noile prețuri PlayStation Plus:

  • Abonament PlayStation Plus Essential pe 12 luni – 350 RON
  • Abonament PlayStation Plus Extra pe 12 luni – 615 RON
  • Abonament PlayStation Plus Premium pe 12 luni – 755 RON

  Motivul creșterii prețurilor

  Deși noile prețuri PlayStation Plus sunt mai ridicate, nu sunt însoțite de niciun beneficiu suplimentar. Sony a declarat că această creștere este necesară pentru a „ne permite să continuăm să aducem jocuri de înaltă calitate și avantaje adăugate abonamentului dvs. PlayStation Plus”. Compania a adăugat că noile prețuri pentru abonamentul de 12 luni oferă în continuare o „rată redusă” în comparație cu opțiunile de un și trei luni.

  Este important de menționat că abonații existenți la nivelul de 12 luni nu vor vedea majorarea de preț până la data următoarei reînnoiri, care va cădea pe sau după data de 6 noiembrie. Cu toate acestea, orice modificări aduse abonamentului, cum ar fi upgrade-uri sau downgrade-uri, vor include noile prețuri.

  PlayStation Plus Essential este nivelul de bază necesar pentru a juca online și oferă câteva jocuri lunare fără costuri suplimentare, precum și stocare în cloud. Nivelul Extra oferă toate aceste avantaje, plus acces la sute de jocuri PS4 și PS5. În cele din urmă, nivelul Premium include tot ceea ce oferă Plus și Extra, precum și titluri PS1, PS2, PS3 și PSP, streaming în cloud și trialuri complete de jocuri.

  Orice abonat PlayStation Plus beneficiază și de oferte exclusive în magazinul PlayStation.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante