More

  Honda adoptă standardul de încărcare nord-american dezvoltat de Tesla

  Stiri IT&TechHonda adoptă standardul de încărcare nord-american dezvoltat de Tesla

  Honda, unul dintre cei mai importanți producători auto japonezi, își extinde gama de vehicule electrice (EV) prin adoptarea standardului de încărcare nord-american dezvoltat de Tesla, cunoscut sub denumirea de NACS (North American Charging Standard). Acest standard va fi implementat pe vehiculele pe care Honda le va comercializa în America de Nord începând din 2025. Deși mașinile dezvoltate anterior acestui moment sunt echipate cu sistemul de încărcare combinat (CCS – Combined Charging System), acestea vor fi compatibile și cu standardul NACS printr-un adaptor special.

  Honda se alătură altor mari producători auto în adoptarea standardului NACS

  Honda nu este singurul producător auto care a decis să adopte standardul dezvoltat de Tesla. Companii precum Ford și GM au luat deja această decizie, în încercarea de a oferi clienților lor o experiență de încărcare mai convenabilă și eficientă. Prin adoptarea standardului NACS, Honda se alătură unui număr tot mai mare de companii care își propun să extindă infrastructura de încărcare pentru vehiculele electrice.

  Honda investește într-o rețea de încărcare puternică pentru vehiculele electrice din America de Nord

  Pe lângă adoptarea standardului de încărcare dezvoltat de Tesla, Honda face parte și dintr-o altă inițiativă care vizează construirea unei rețele de încărcare puternice pentru vehiculele electrice din America de Nord. Acest proiect face parte din strategia producătorului japonez de a-și extinde prezența pe piața vehiculelor electrice din Canada. Anul trecut, Honda a anunțat că va investi 1,4 miliarde de dolari în modernizarea facilităților sale din Alliston, Ontario, pentru producția de vehicule electrice. Această investiție include și finanțare din partea guvernului federal și a provinciei Ontario.

  Honda își extinde prezența pe piața vehiculelor electrice

  Decizia Honda de a adopta standardul de încărcare nord-american dezvoltat de Tesla vine ca parte a strategiei companiei de a-și extinde prezența pe piața vehiculelor electrice. Cu investiții semnificative în facilitățile de producție din Alliston, Ontario, Honda demonstrează angajamentul său față de dezvoltarea și promovarea vehiculelor electrice în țară. Acest lucru va contribui la reducerea emisiilor de carbon și la promovarea unei mobilități mai durabile.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante