More

  Nintendo pregătește lansarea lui Switch 2

  GamingNintendo pregătește lansarea lui Switch 2

  Nintendo, gigantul japonez al jocurilor video, pare că se pregătește să dezvăluie mult-rumitul „Switch 2” în lunile următoare. Potrivit publicației Eurogamer, compania a prezentat succesorul lui Switch câtorva dezvoltatori într-un eveniment privat la Gamescom, care a avut loc în Cologne, Germania. Demo-ul tehnologic s-a concentrat pe modul în care sistemul este proiectat să funcționeze și s-a axat pe o versiune „îmbunătățită” a celebrului joc The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

  Este neclar dacă Nintendo intenționează să re-lanseze Breath of the Wild pe Switch 2 sau dacă acesta este doar un demo tehnic conceput pentru a impresiona dezvoltatorii. De asemenea, nu se cunoaște exact ce îmbunătățiri au fost aduse în demo-ul Breath of the Wild, dar se presupune că rulează la o rată mai bună de cadre și cu texturi 4K.

  Publicația VGC adaugă și mai multă credibilitate acestor zvonuri, afirmând că Nintendo a prezentat, de asemenea, demo-ul tehnic The Matrix Awakens Unreal Engine 5 dezvoltat de Epic, împreună cu tehnologia de scalare DLSS bazată pe inteligență artificială de la Nvidia. Rezultatul este un nivel de grafică „comparabil” cu cel al consolelor PlayStation 5 de la Sony și Xbox Series X/S de la Microsoft.

  Până în prezent, Nintendo nu a vorbit public despre Switch 2, dar zvonurile recente indică faptul că noul sistem va fi lansat în a doua jumătate a anului 2024. Cu toate acestea, mai există multe întrebări fără răspuns despre Switch 2, cum ar fi dacă va fi compatibil cu jocurile actuale de pe Switch și dacă va utiliza un ecran OLED sau un ecran LCD. Se presupune că, dat fiind succesul designului actual, Nintendo va păstra caracteristicile hybride ale consolei, care poate fi utilizată atât ca dispozitiv de jocuri de acasă, cât și portabil.

  Switch-ul original a vândut aproximativ 128 de milioane de unități în întreaga lume de la lansarea sa în 2017. Nintendo a stabilit noi standarde în lumea jocurilor video cu această consolă inovatoare și flexibilă.

  Ce putem aștepta de la Switch 2?

  Switch 2, denumit și „Super Switch” de către unii fani, este foarte așteptat în comunitatea de jucători. Deși nu există încă informații oficiale despre specificațiile exacte ale Switch 2, sunt câteva aspecte pe care le putem deduce din informațiile disponibile.

  Performanță îmbunătățită și grafică de înaltă calitate

  Demo-ul tehnologic prezentat dezvoltatorilor la Gamescom sugerează că Switch 2 va avea o performanță îmbunătățită față de modelul original. Breath of the Wild, care este unul dintre cele mai apreciate jocuri pentru Switch, a fost prezentat într-o versiune „îmbunătățită”, cu o rată mai mare de cadre și texturi 4K. Acest lucru indică faptul că Switch 2 ar putea rula jocuri la o calitate grafică superioară și cu o performanță mai bună.

  Compatibilitate cu jocurile existente și noi lansări

  Unul dintre aspectele cheie pe care mulți jucători le așteaptă este compatibilitatea cu jocurile existente de pe Switch. Nintendo a creat o bibliotecă impresionantă de jocuri pentru Switch în ultimii ani, iar fanii speră că vor putea juca aceste jocuri pe Switch 2. De asemenea, se așteaptă ca Nintendo să lanseze noi jocuri exclusive pentru Switch 2, care să profite de performanța și caracteristicile sale îmbunătățite.

  Ecran OLED sau LCD?

  Un alt aspect important al Switch 2 este tipul de ecran pe care îl va utiliza. Switch-ul original folosește un ecran LCD, care oferă o imagine clară și vibrantă. Cu toate acestea, există zvonuri că Switch 2 ar putea trece la un ecran OLED, care oferă culori mai intense și negruri mai adânci. Alegerea între OLED și LCD va influența calitatea vizuală a jocurilor și autonomia bateriei, iar Nintendo trebuie să găsească un echilibru între aceste aspecte.

  Designul hibrid rămâne?

  Switch-ul original a devenit extrem de popular datorită designului său hibrid, care permite jucătorilor să se bucure de jocuri atât pe televizor, cât și în format portabil. Este de așteptat ca Nintendo să păstreze această caracteristică în Switch 2, deoarece a fost unul

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante