More

  Primele detalii despre AirTag 2

  GadgetsPrimele detalii despre AirTag 2

  În ultimii ani, Apple a continuat să inoveze și să dezvolte soluții inteligente pentru a ne ajuta să găsim obiectele noastre pierdute. Un exemplu în acest sens este lansarea AirTag în 2021, un dispozitiv mic și inteligent care ne permite să urmărim și să găsim rapid obiectele noastre valoroase. Cu toate acestea, conform informațiilor furnizate de autoritatea din domeniul tehnologic, Ming-Chi Kuo, Apple se pregătește deja pentru a lansa AirTag 2 până la sfârșitul anului 2024.

  Ce vom vedea în AirTag 2?

  AirTag 2 nu va aduce modificări majore în ceea ce privește designul, dar există câteva îmbunătățiri care vor face din acest dispozitiv un ajutor și mai eficient în găsirea obiectelor noastre. Iată ce ne putem aștepta să vedem în AirTag 2:

  1. Integrarea cu Vision Pro

  Una dintre cele mai interesante caracteristici ale AirTag 2 este integrarea cu Vision Pro. Acest lucru înseamnă că vom putea localiza dispozitivul în realitatea augmentată (AR). Cu ajutorul unei aplicații dedicate, vom putea vizualiza poziția exactă a obiectului pierdut prin intermediul camerei telefonului nostru. Această nouă funcționalitate va face găsirea obiectelor pierdute mult mai ușoară și mai rapidă.

  2. Un chip Ultra Wideband îmbunătățit

  AirTag 2 va fi echipat cu un nou chip Ultra Wideband, care va permite o localizare mult mai precisă a obiectelor. Astfel, vom putea găsi obiectele noastre cu o acuratețe sporită, indiferent de distanță sau de obstacolele din jur. Această îmbunătățire va face ca experiența utilizatorului să fie și mai plăcută și eficientă.

  3. Mai multă autonomie

  Un alt aspect important al AirTag 2 este autonomia crescută a bateriei. Noul chip va permite dispozitivului să funcționeze timp de peste un an fără a fi nevoie de înlocuirea bateriei. Acest lucru înseamnă că vom putea folosi AirTag 2 pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a ne face griji cu privire la autonomia dispozitivului.

  4. Posibile noi culori

  Deși nu este încă confirmat, există posibilitatea ca AirTag 2 să fie disponibil în mai multe culori, oferind astfel o mai mare varietate de opțiuni pentru utilizatori. Această schimbare ar putea face ca dispozitivul să fie mai atractiv și mai personalizabil.

  Ce își doresc utilizatorii?

  Deși AirTag este un dispozitiv util și eficient, utilizatorii au ridicat câteva probleme legate de design și durabilitate. De exemplu, mulți utilizatori s-au plâns că AirTag este ușor de deschis accidental, ceea ce poate fi periculos în special pentru copii mici. De asemenea, un alt aspect important este durabilitatea dispozitivului. Deși este mic și portabil, AirTag-ul se zgârie ușor, făcând ca logo-ul Apple să nu mai fie vizibil după doar câteva luni de utilizare.

  Disclaimer: Acest articol este bazat pe surse publice și informații disponibile la momentul redactării sale. Apple poate aduce modificări sau actualizări în designul și funcționalitățile AirTag 2.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante