More

  Samsung adaugă funcții noi în actualizarea One UI 6 pentru Galaxy S23

  SoftwareSamsung adaugă funcții noi în actualizarea One UI 6 pentru Galaxy S23

  Samsung a lansat o serie de caracteristici noi și inovatoare pentru seria Galaxy S23 odată cu debutul One UI 6, bazată pe Android 14. Una dintre aceste adăugiri de seamă este posibilitatea de a sincroniza vibrația notificărilor cu tonul de apel selectat. Acesta este un pas înainte comparativ cu versiunea anterioară, One UI 5.1.1, pe care o găsim pe modele precum Galaxy Z Flip 5 și care nu beneficiază de această opțiune. Interesant de menționat, Galaxy S22 dispune de această funcție, presupunându-se că a fost adăugată în urma unei actualizări recente din august 2023.

  Noul One UI 6 vine cu o opțiune numită „Sync With Notification Sound”, care permite utilizatorului să aleagă un model de vibrație de notificare sincronizat cu muzica notificării. Înainte de aceasta, utilizatorii puteau alege dintre modelele de vibrație precum Off/Silent, Short, Medium, Basic, Heartbeat, Ticktock, Waltz și Zig-Zig-Zig. Deși funcționează optim cu tonurile de notificare preinstalate, testele pe alte tonuri de apel sau melodii rămân în continuare de făcut.

  Chiar dacă Samsung a publicat un jurnal de modificări odată cu lansarea primei versiuni beta pentru Galaxy S23, se pare că unele funcții, precum capacitatea de a proiecta ecranul telefonului pe dispozitivele Google Cast folosind opțiunea Smart View, nu au fost menționate.

  Versiunea beta a actualizării One UI 6.0 a fost deja lansată în regiuni precum Europa, Coreea de Sud și SUA. Se anticipă că mai multe țări vor beneficia de această actualizare beta în zilele următoare, odată cu lansarea celei de-a doua versiuni beta a One UI 6.0. E de așteptat ca Samsung să introducă și alte funcționalități în One UI 6 în următoarele săptămâni.

  Pentru cei interesați să descopere toate aceste caracteristici inovatoare în detaliu, vă invităm să vizionați videoclipul nostru de prezentare al noilor funcții pe care One UI 6.0 le aduce.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante