More

  Apple marchează 5 ani de când a achiziționat Shazam. Actualizări importante pentru aplicație!

  SoftwareApple marchează 5 ani de când a achiziționat Shazam. Actualizări importante pentru aplicație!

  A trecut un timp impresionant de cinci ani de la momentul în care Apple a făcut pasul strategic de a achiziționa aplicația de identificare muzicală, Shazam. În această perioadă, Shazam nu numai că a continuat să suporte alte platforme, precum Spotify și Deezer, și să ofere o aplicație de calitate pentru Android, dar a fost și integrat cu succes în ecosistemul Apple, aducând o serie de îmbunătățiri notabile.

  Una dintre cele mai remarcabile adăugiri a fost integrarea Shazam cu asistentul vocal Siri. Utilizatorii pot acum să interpeleze Siri cu întrebarea „Ce este acest cântec?”, iar asistentul folosește tehnologia Shazam pentru a oferi răspunsul. Această interacțiune devine și mai plăcută pe iPhone-urile echipate cu Dynamic Island, unde utilizatorii sunt întâmpinați cu o animație atrăgătoare și cu rezultatele identificării melodiei.

  Mai nou, Apple a dezvoltat o caracteristică foarte utilă pentru Shazam: adăugarea widget-urilor pentru ecranul de blocare. Există două dimensiuni pentru aceste widget-uri: unul mare și unul mic. Prin simpla atingere a widget-ului, utilizatorul este direcționat către aplicația Shazam, care începe instant procesul de identificare a melodiei. Widget-ul mic prezintă doar sigla emblematică Shazam, în timp ce varianta mai mare afișează și denumirea ultimei melodii identificate.

  Rapiditatea și eficiența sunt esențiale când vine vorba de identificarea unei melodii. Noua capacitate de a identifica un cântec fără a fi nevoie să deblochezi telefonul, sau chiar fără a-l interoga pe Siri (care poate fi inutil în anumite situații), reprezintă un salt major în eficiență și ușurință în utilizare.

  Utilizatorii interesați pot găsi noua versiune a aplicației Shazam, versiunea 15.38, care include widget-urile pentru ecranul de blocare, direct în App Store. Pentru cei care doresc să personalizeze ecranul de blocare cu aceste widget-uri, un ghid detaliat este disponibil.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante