More

  Samsung Galaxy SmartTag 2 aproape de lansare. Ce știm până acum ?

  GadgetsSamsung Galaxy SmartTag 2 aproape de lansare. Ce știm până acum ?

  Mai mult de doi ani de când Samsung a lansat pentru prima dată tracker-ul său Galaxy SmartTag, iar se pare că un succesor este pe cale să fie lansat foarte curând. După apariția în baza de date FCC, ceea ce se întâmplă doar înainte de lansare, o listă de vânzare dezvăluie tot ceea ce trebuie să știm despre noul tracker.

  Un design nou și îmbunătățit

  Conform listei apărute pe site-ul britanic MobileFun, noul Samsung Galaxy SmartTag 2 va avea o formă ovală, asemănătoare cu Tile Pro, dar cu margini rotunjite și un orificiu mult mai mare în partea de sus. Se pare că vor fi disponibile variante în alb și negru.

  Dimensiunile exacte ale SmartTag 2 nu sunt cunoscute, însă imaginile publicate de Android Police sugerează că acesta nu va fi enorm, deși este mai mare decât un Apple AirTag.

  Conectivitate Bluetooth și Ultra-wideband

  Conform listării, tracker-ul va avea atât conectivitate Bluetooth, cât și Ultra-wideband (UWB), asemănător cu AirTag. Acesta din urmă va alimenta și un mod de realitate augmentată care vă permite să localizați tracker-ul cu o precizie mult mai mare decât Bluetooth și sunetul pot oferi singure.

  De asemenea, SmartTag 2 va fi compatibil cu funcția SmartThings Find a Samsung. Conform descrierii, acest lucru va permite dispozitivului să se conecteze cu aplicația SmartThings de pe alte dispozitive, permițându-vă să găsiți locația aproximativă a tracker-ului dacă nu vă aflați în zona imediată. Așa cum se întâmplă și cu celelalte trackere existente pe piață.

  Compatibilitate cu Google Find My Device

  Un aspect neclar este dacă fobul va fi compatibil cu rețeaua Find My Device de la Google, care va fi lansată probabil mai târziu în acest an. Astfel de compatibilitate ar extinde considerabil posibilitățile de localizare a dispozitivului în cazul în care acesta este pierdut sau furat.

  Preț și disponibilitate

  Potrivit MobileFun, fiecare tracker va costa 43 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 54 de dolari. Acest preț include și o taxă de vânzări de 20%. Este important de menționat că acest preț este ușor mai mare decât cel al SmartTag Plus, care costa 40 de lire sterline și includea, de asemenea, conectivitate UWB. Dacă prețul listat este corect, putem presupune că SmartTag 2 va avea un preț de vânzare de maximum 43 de dolari, posibil chiar mai mic. Cu toate acestea, nu vom afla cu siguranță până când Samsung nu ne va furniza aceste informații.

  Site-ul menționează, de asemenea, că SmartTag 2 va fi disponibil în stoc în două luni, deși nu este clar cât de precisă este această informație. Samsung este programat să participe la IFA din Berlin săptămâna viitoare, cu o conferință de presă pe 31 august.

  (Credit imagine: MobileFun/Samsung)

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante