More

  Samsung Gaming Hub va fi disponibil pe televizoarele smart Samsung din 2020 mai târziu în 2023

  GamingSamsung Gaming Hub va fi disponibil pe televizoarele smart Samsung din 2020 mai târziu în 2023

  Hub-ul de jocuri Samsung este o platformă inovatoare care permite utilizatorilor să se bucure de mii de jocuri direct pe ecranele televizoarelor inteligente Samsung. Anul acesta, hub-ul de jocuri va fi lansat pe modelele de televizoare inteligente Samsung din 2020, oferind astfel o nouă experiență de gaming pentru pasionații de jocuri.

  Hub-ul de jocuri Samsung a fost lansat anul trecut și a devenit rapid o opțiune populară pentru cei care doresc să se bucure de jocuri pe televizoarele lor inteligente. Platforma permite streaming-ul a mii de jocuri prin intermediul unor servicii precum Xbox Game Pass, Amazon Luna, Nvidia GeForce Now și platforma retro Antstream Arcade.

  Până acum, hub-ul de jocuri Samsung era disponibil doar pe modelele de televizoare inteligente din 2022 și 2021. Cu toate acestea, Samsung a anunțat recent că și modelele mai vechi de televizoare inteligente lansate în urmă cu trei ani, care rulează pe sistemul de operare Tizen, vor putea beneficia de această funcționalitate.

  Anunțul privind extinderea compatibilității Hub-ului de jocuri Samsung a fost făcut în cadrul evenimentului Gamescom 2023, cel mai mare eveniment de jocuri video din lume. La acest eveniment, au fost prezentate trailere pentru jocuri noi și deja anunțate, oferindu-le fanilor o privire în exclusivitate asupra a ceea ce urmează să vină. Printre jocurile prezentate în cadrul evenimentului s-au numărat Alan Wake II, Sonic Superstars, Tekken 8, Mortal Kombat 1 și chiar filmul Rebel Moon de pe Netflix, regizat de Zack Snyder.

  În cadrul Gamescom, Samsung a confirmat, de asemenea, că jocul Starfield dezvoltat de Bethesda va fi disponibil prin intermediul serviciului Xbox Cloud Gaming pe Hub-ul de jocuri Samsung începând cu ziua lansării, 6 septembrie. Pentru a avea acces la acest joc, utilizatorii vor trebui să dețină o subscripție Xbox Game Pass Ultimate în valoare de 18,99 dolari pe lună. Desigur, jocul Starfield va fi disponibil și pe consolele Xbox Series X/S și pe PC, atât pentru achiziție, cât și prin intermediul serviciului Game Pass.

  Hub-ul de jocuri Samsung aduce o serie de beneficii pentru cei pasionați de gaming. Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă:

  1. Acces la o bibliotecă extinsă de jocuri – Prin intermediul hub-ului de jocuri, utilizatorii au posibilitatea de a accesa o gamă largă de jocuri din diferite categorii și genuri, inclusiv jocuri retro prin Antstream Arcade.
  2. Streaming de jocuri – Utilizatorii pot realiza streaming-ul jocurilor direct pe televizoarele lor inteligente, fără a mai avea nevoie de console sau PC-uri puternice.
  3. Compatibilitate cu servicii populare – Hub-ul de jocuri Samsung este compatibil cu servicii precum Xbox Game Pass, Amazon Luna și Nvidia GeForce Now, astfel încât utilizatorii pot accesa jocurile preferate direct de pe platformele lor preferate.
  4. Experiență de gaming fluidă – Cu un televizor inteligent Samsung din 2020 și Hub-ul de jocuri, utilizatorii vor beneficia de o experiență de gaming fluidă și de înaltă calitate, datorită performanțelor avansate ale televizoarelor Samsung.

  Cum să accesați Hub-ul de jocuri Samsung

  Pentru a accesa Hub-ul de jocuri Samsung, urmați acești pași simpli:

  1. Actualizați-vă televizorul – Asigurați-vă că aveți ultima versiune de firmware instalată pe televizorul dvs. Samsung din 2020. Dacă nu aveți ultima versiune, actualizați software-ul televizorului prin intermediul meniului de setări.
  2. Accesați secțiunea de jocuri – După actualizarea televizorului, navigați la secțiunea de jocuri din meniul principal al televizorului. Hub-ul de jocuri Samsung ar trebui să fie disponibil acolo.
  3. Conectați-vă la serviciile preferate – După accesarea Hub-ului de jocuri, conectați-vă la serviciile preferate, cum ar fi Xbox Game Pass, Amazon Luna sau Nvidia GeForce Now, folosind conturile dvs. existente. Dacă nu aveți un cont, puteți crea unul nou în câteva minute.
  4. Începeți să jucați – După ce v-ați conectat la serviciile preferate, navigați prin biblioteca de jocuri disponibile și alegeți jocul pe care doriți să-l jucați. Apăsați pe butonul „Play” și bucurați-vă de experiența de gaming pe televizorul dvs. Samsung.
  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante