More

  Samsung încetează actualizările de securitate pentru Galaxy Note 10 și Note 10+ după patru ani de suport

  SmartphoneAndroidSamsung încetează actualizările de securitate pentru Galaxy Note 10 și Note 10+ după patru ani de suport

  Samsung a anunțat recent că smartphone-urile sale populare, Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+, nu vor mai primi actualizări de securitate, potrivit SamMobile. Aceste dispozitive beneficiau anterior de actualizări trimestriale ale software-ului, dar acum, la patru ani de la lansarea lor, Samsung a decis să pună capăt suportului. Acest lucru nu a fost neașteptat, deoarece compania declarase anterior că perioada de suport pentru aceste dispozitive va fi de patru ani.

  Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ au fost lansate în a doua jumătate a anului 2019 și au fost comercializate în România la prețurile de 3650 lei și 4300 lei, respectiv. Caracteristici distinctive ale acestor telefoane includ un design unghiular, suport pentru stylus, un scaner de amprente integrat în ecran și o rezistență ridicată la umiditate, conform standardului IP69. În ciuda costurilor lor ridicate, aceste modele au devenit rapid preferate de către consumatorii ruși.

  De asemenea, a fost anunțat anterior că o serie de alte gadgeturi populare Samsung nu vor primi actualizarea Android 14. Pentru a verifica dacă dispozitivul dvs. este afectat, este recomandat să consultați lista oficială.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante