More

  GoPro Max 2: Succesorul așteptat al camerei de acțiune 360 de grade

  GadgetsGoPro Max 2: Succesorul așteptat al camerei de acțiune 360 de grade

  GoPro Max 2 este în dezvoltare, confirmă compania, la aproape patru ani de la lansarea primei sale camere de acțiune 360 de grade din seria Max. Interesul pentru succesorul popularului Max este foarte mare, așa cum au profitat deja rivalii GoPro în ultimii ani. Camerele de 360 de grade permit înregistrarea video fără a fi necesară direcționarea camerei într-o anumită direcție. Cererile de brevet depuse de companie anul trecut dezvăluie și câteva detalii despre planurile sale pentru următoarea cameră.

  CEO-ul GoPro confirmă dezvoltarea lui GoPro Max 2

  În cadrul lansării camerei de acțiune GoPro Hero 12 Black, CEO-ul Nick Goodman a confirmat că, compania lucrează la un succesor pentru GoPro Max 2. „Există un interes enorm pentru următoarea versiune Max. Și pot confirma astăzi că este în lucru și va merita așteptarea”, a declarat Goodman în timp ce lansa cel mai recent model de cameră de acțiune din seria Hero, care aduce câteva îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său.

  Deși Goodman nu a dezvăluit detalii suplimentare despre camera viitoare, cum ar fi noile caracteristici pe care compania le dezvoltă sau momentul în care putem să ne așteptăm la lansarea sa, cererea de brevet depusă de companie în iulie 2022 sugerează că aceasta lucrează la un cip capabil să ajusteze automat cadrele video prin analizarea contextului unei scene – rivalul Insta360 oferă deja o funcție similară de ajustare automată a cadrelor pentru subiectele dintr-un videoclip.

  GoPro Max și ce putem aștepta de la succesorul său

  Lansată în octombrie 2019, camera de acțiune GoPro Max este echipată cu degete pliabile pentru montare, lentile duble pentru înregistrarea video și foto la 360 de grade și capturare audio la 360 de grade. Aceasta a fost succesoarea modelului GoPro Fusion, prima cameră de acțiune 360 de grade a companiei.

  Se așteaptă ca succesorul lui GoPro Max să ofere suport pentru înregistrarea video la o rezoluție mai mare decât modelul de prima generație, care poate înregistra video la 5K. GoPro Max 2 este de asemenea așteptată să ofere noi caracteristici, cum ar fi înregistrarea video cu lent slow-motion, disponibilă deja la camerele de la rivali precum Insta360. Vom afla mai multe despre momentul lansării, specificațiile și prețul atunci când compania va face publice aceste detalii.

  Sursa foto: techradar.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante