More

  Specificațiile camerei pentru seria iPhone 15 au fost dezvăluite înainte de lansarea din 12 septembrie

  SmartphoneiPhoneSpecificațiile camerei pentru seria iPhone 15 au fost dezvăluite înainte de lansarea din 12 septembrie

  După cum se apropie data lansării evenimentului Apple Wonderlust, toate detaliile despre seria iPhone 15 încep să iasă la iveală. Se așteaptă ca seria să ofere patru modele – iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. În ultimele luni, au apărut numeroase scurgeri și zvonuri despre aceste smartphone-uri iPhone 15 și nu par să se oprească. Înainte de lansare, pe 12 septembrie, a apărut o nouă scurgere online care dezvăluie specificațiile camerelor pentru modelele iPhone 15.

  Potrivit unui raport MacRumors, se așteaptă ca iPhone 15 și iPhone 15 Plus să fie echipate cu un senzor principal de 48 de megapixeli la camera din spate, cu o deschidere de f/1.6, ceea ce reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de senzorul principal de 12 megapixeli al iPhone 14 și iPhone 14 Plus. De asemenea, se spune că există un al doilea senzor de 12 megapixeli cu un obiectiv ultra-wide și o deschidere de f/2.4.

  Raportul adaugă că modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max urmează să fie lansate cu un senzor principal de 48 de megapixeli de la Sony, modelul IMX803, cu o deschidere de f/1.78, un senzor de 12,7 megapixeli cu un obiectiv telefoto și o deschidere de f/2.8, precum și un senzor de 13,4 megapixeli cu un obiectiv ultra-wide și o deschidere de f/2.2. Se spune că versiunea de top, iPhone 15 Pro Max, va veni cu un obiectiv telefoto periscopic.

  Un raport recent sugerează că variantele iPhone 15 Pro vor costa mai mult decât modelele anterioare datorită hardware-ului îmbunătățit, care ar urma să includă o carcasă nouă din titan în locul celor din oțel inoxidabil și un obiectiv periscopic la iPhone 15 Pro Max. Noua carcasă ar urma să reducă greutatea modelelor iPhone.

  Anul acesta, utilizatorii din India ar putea obține iPhone 15 în aceeași zi cu lansarea globală. Un raport sugerează că modelele iPhone 15 fabricate în cadrul campaniei Make in India ar putea fi lansate în același timp cu lansarea globală a seriei, fără niciun fel de întârziere. Între timp, un informator recent a declarat că lansarea modelului iPhone 15 Pro Max ar putea fi amânată cu până la 4 săptămâni față de data de 12 septembrie din cauza problemelor de producție ale senzorului de cameră.

  Specificațiile camerei pentru modelele iPhone 15

  În tabelul de mai jos sunt prezentate specificațiile camerei pentru fiecare model din seria iPhone 15:

  ModelSenzor principalDeschidereSenzor telefotoDeschidereSenzor ultra-wideDeschidere
  iPhone 1548 MPf/1.612 MPf/2.4
  iPhone 15 Plus48 MPf/1.612 MPf/2.4
  iPhone 15 Pro48 MPf/1.7812.7 MPf/2.813.4 MPf/2.2
  iPhone 15 Pro Max48 MPf/1.7812.7 MPf/2.813.4 MPf/2.2

  Prețul și disponibilitatea

  Potrivit unui raport, se așteaptă ca variantele iPhone 15 Pro să coste mai mult decât modelele anterioare din cauza upgrade-urilor hardware și a carcasei din titan. Cu toate acestea, utilizatorii din România ar putea pre-comanda iPhone 15 în aceeași zi cu lansarea globală. Cu toate acestea, există posibilitatea ca lansarea modelului iPhone 15 Pro Max să fie amânată cu până la 4 săptămâni din cauza problemelor de producție ale senzorului de cameră.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante