More

  SURSE: iOS 17.1 va ajunge „cel târziu pe 24 octombrie”

  SoftwareSURSE: iOS 17.1 va ajunge „cel târziu pe 24 octombrie”

  Apple a lansat până acum trei actualizări minore pentru iOS 17, dar toți așteptăm lansarea primei actualizări majore, iOS 17.1. Datorită unei scăpări provenite de la o entitate franceză de reglementare, avem acum o dată estimativă pentru lansare.

  Agenția franceză, Agence Nationale des Fréquences (ANFR), a indicat că iOS 17.1 „va fi disponibil tuturor utilizatorilor cel târziu pe 24 octombrie”. Apple a colaborat cu ANFR în procesul de elaborare a iOS 17.1 pentru a respecta normele specifice de radiație ale Franței. Este demn de menționat că ANFR a interzis vânzarea iPhone 12 în urmă cu o lună, din cauza nivelurilor detectate de radiații cu frecvență radio.

  Versiunea iOS 17.1 a fost supusă testării pentru câteva săptămâni și se află momentan în a treia sa versiune beta. Dacă va fi lansată pe 24 octombrie, ne putem aștepta ca versiunea finală de test să fie disponibilă în cursul acestei săptămâni, urmând ca lansarea oficială să aibă loc săptămâna următoare.

  Unul dintre aspectele de noutate ale iOS 17.1, în special pentru Franța, va fi un protocol de testare conceput de ANFR, care „solicită o reducere a puterii atunci când dispozitivul este poziționat pe o suprafață stabilă, departe de corp”. Pentru utilizatorii globali, iOS 17.1 va oferi îmbunătățiri ale Apple Music, transferuri AirDrop online și o nouă funcționalitate pentru Apple Watch, ce permite dubla atingere.

  Alte funcționalități ale iOS 17 sunt încă în așteptare, inclusiv noua aplicație Jurnal de la Apple. Conform Apple, acestea vor fi introduse până la sfârșitul anului, indicând astfel că o posibilă actualizare, iOS 17.2, ar putea fi lansată la începutul lunii decembrie.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante