More

  Apple va lansa un nou produs pe 17 octombrie. Să fie oare Apple Pencil ?

  GadgetsApple va lansa un nou produs pe 17 octombrie. Să fie oare Apple Pencil ?

  Utilizatori de iPad, fiți încântați și pregătiți-vă să vă aruncați vechile creioane. Cupertino se pregătește pentru anunțul Apple Pencil de a 3-a generație.

  Există speculații contradictorii în rândul insiderilor cu privire la următorul anunț al Apple. Supercharged susține că Apple urmează să lanseze versiuni actualizate ale iPad, iPad Air și iPad mini pe 17 octombrie. Totuși, analistul cunoscut Mark Gurman de la Bloomberg contrazice această informație.

  Se anticipează că Apple va prezenta noile modele de iPad în primăvara anului 2024, în loc de această toamnă. Se pare că noile tablete nu vor veni cu un design revoluționar, ci se vor axa pe îmbunătățiri la nivelul procesoarelor. Concret, se așteaptă ca iPad Air să fie dotat cu un cip M2, în timp ce iPad-ul standard și iPad mini să fie echipate cu procesorul A16 – același tip de procesor regăsit în iPhone 14 Pro.

  Într-o notă laterală, sursa japoneză Mac Otakar sugerează că Apple urmează să dezvăluie Apple Pencil de generația a treia pe 17 octombrie. Această informație este confirmată și de bloggerul @MajinBuOfficial. Se pare că noul stylus va păstra designul predecesorului său, însă va introduce vârfuri interschimbabile cu diferite niveluri de duritate, adaptate diferitelor aplicații, cum ar fi desenul sau grafica. Această inovație va fi cu siguranță apreciată de artiștii digitali. O altă caracteristică interesantă este faptul că aceste vârfuri vor fi magnetice, permițând o schimbare rapidă. Nu se știe încă dacă aceste vârfuri vor fi incluse în pachetul cu stylusul.

  Pentru context, Apple Pencil 2, prezentat inițial alături de iPad Pro în 2018, este în prezent unul dintre cele mai longevive gadgeturi ale Apple.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante