More

  Surse: Livrarea lui iPhone 15 Pro Max nu va fi in octombrie

  SmartphoneiPhoneSurse: Livrarea lui iPhone 15 Pro Max nu va fi in octombrie

  713 words / 4335 characters

  iPhone 15 Pro Max: Lansarea amânată până în octombrie, anunță analiștii


  Se pare că lansarea mult așteptatului iPhone 15 Pro Max ar putea întâmpina întârzieri din cauza faptului că Sony nu a reușit să furnizeze în timp componenta necesară pentru noua cameră periscop a flagship-ului.

  Potrivit unui raport publicat de 9to5Mac și bazat pe informații provenite de la un analist necunoscut, se pare că Sony nu va putea furniza în timp componenta necesară pentru camera periscop a iPhone 15 Pro Max, ceea ce va duce la o amânare a lansării până în luna octombrie. Această componentă este exclusivă pentru modelul flagship, deoarece este singurul care va beneficia de noua cameră periscop.

  Aceasta este a doua raportare a unei probleme legate de lanțul de aprovizionare care ar putea duce la o amânare a lansării pentru o parte din gama iPhone 15 în luna octombrie. O astfel de întârziere nu este neobișnuită, deoarece Apple a amânat lansările în ultimii ani din cauza problemelor legate de lanțul de aprovizionare și a restricțiilor cauzate de pandemia de COVID-19.

  Cu toate acestea, acesta este primul raport care specifică iPhone 15 Pro Max și implicarea Sony. Anterior, un raport al Băncii Americii sugera o amânare a lansării iPhone 15 în luna octombrie, fără a specifica un model, în timp ce Jeff Pu menționa iPhone 15 și iPhone 15 Plus ca posibilele ținte ale amânării într-o altă notă.

  Apple nu a anunțat încă data evenimentului său de lansare a iPhone-ului din luna septembrie, dar toate privirile sunt îndreptate către data de 12 septembrie. Se așteaptă ca gama iPhone 15 și Apple Watch Series 9 să fie prezentate la eveniment.

  Lansarea iPhone 15 Pro Max amânată din cauza unor probleme de aprovizionare

  Potrivit unui raport recent, lansarea iPhone 15 Pro Max ar putea fi amânată din cauza unor probleme de aprovizionare cu o componentă cheie necesară pentru noua cameră periscop a telefonului. Componenta respectivă este furnizată de către Sony și se pare că producătorul japonez nu a reușit să o livreze în timp util, ceea ce va duce la o întârziere a lansării până în luna octombrie.

  Aceasta nu este prima dată când Apple se confruntă cu probleme de aprovizionare care duc la amânarea lansării unor noi modele de iPhone. Anul trecut, lansarea iPhone 12 Mini și a iPhone 12 Pro Max a fost amânată din cauza unor probleme similare.

  Camera periscop: noua tehnologie adusă de iPhone 15 Pro Max

  Unul dintre cele mai așteptate caracteristici ale iPhone 15 Pro Max este noua cameră periscop. Această tehnologie permite telefonului să realizeze zoom optic mai puternic și să captureze imagini mai clare chiar și de la distanțe mari.

  Camera periscop a fost dezvoltată în parteneriat cu Sony, iar componenta cheie necesară pentru aceasta este furnizată de către compania japoneză. Din păcate, se pare că Sony nu a reușit să livreze în timp util această componentă, iar lansarea iPhone 15 Pro Max va fi amânată din cauza acestui motiv.

  Posibile consecințe ale amânării lansării iPhone 15 Pro Max

  Amânarea lansării iPhone 15 Pro Max poate avea consecințe negative pentru Apple. Pe lângă faptul că va dezamăgi fanii și clienții fideli ai companiei, întârzierea lansării ar putea avea și un impact asupra vânzărilor.

  În fiecare an, lansarea noilor modele de iPhone atrage un mare interes din partea consumatorilor, iar mulți dintre aceștia sunt dispuși să aștepte și să cheltuiască sume considerabile pentru a obține ultimul model. Cu toate acestea, o amânare a lansării ar putea face ca unii dintre aceștia să se orienteze către alte branduri și modele disponibile pe piață.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante