More

  Noua actualizare WhatsApp vă permite să editați subtitrări pentru fotografii și videoclipuri

  Alegerea editorilorNoua actualizare WhatsApp vă permite să editați subtitrări pentru fotografii și videoclipuri

  WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, pregătește să introducă o nouă funcționalitate care permite utilizatorilor să modifice descrierea fotografiilor, videoclipurilor, GIF-urilor și documentelor trimise anterior. Până acum, utilizatorii aveau posibilitatea să editeze doar mesajele text, dar se pare că dezvoltatorii doresc să extindă sfera de acțiune a acestei funcționalități pentru a include și descrierile.

  Potrivit unor informații recente, funcția de editare a descrierii pentru media pare să fie o extindere a funcționalității de editare a mesajelor introdusă pentru utilizatori în mai 2023. Cu ajutorul acestei funcții îmbunătățite, utilizatorii pot modifica fotografiile, videoclipurile, GIF-urile și documentele într-o fereastră de timp de 15 minute după trimiterea acestora.

  WABetaInfo a confirmat că această funcționalitate este disponibilă utilizatorilor care au instalat cele mai recente actualizări ale WhatsApp pentru iOS din App Store.

  Pentru a verifica dacă ați primit această funcționalitate, vă rugăm să încercați să trimiteți o imagine însoțită de o descriere. Apoi, efectuați o apăsare prelungită pe imagine pentru a verifica dacă este disponibilă opțiunea de editare, similar cu procesul de editare a unui mesaj prin apăsarea prelungită a acestuia. Dacă opțiunea de editare este prezentă, acest lucru confirmă primirea funcționalității. În caz contrar, este posibil să o primiți în viitorul apropiat.

  Între timp, WhatsApp se pregătește să introducă o nouă funcționalitate care va permite utilizatorilor să trimită imagini de înaltă calitate. CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a făcut această anunțare prin canalul său oficial de comunicare Meta de pe Instagram. Potrivit lui, capacitatea de partajare a fotografiilor de pe WhatsApp a fost îmbunătățită, iar utilizatorii pot trimite acum imagini în format high-definition.

  Această funcționalitate recentă este în prezent implementată la nivel global pentru toți utilizatorii, deși se estimează că va dura câteva săptămâni până când va ajunge la toți utilizatorii. Ulterior, va fi oferită posibilitatea de a trimite și videoclipuri în format high-definition (HD).

  Cum funcționează noua funcționalitate de editare a descrierilor

  Noul update al WhatsApp aduce o funcționalitate mult așteptată de către utilizatori – posibilitatea de a edita descrierile pentru fotografiile și videoclipurile trimise anterior. Această funcționalitate este o extindere a capacității de editare a mesajelor introduse în aplicație în urmă cu câțiva ani.

  Utilizatorii WhatsApp vor putea acum să modifice descrierea unei fotografii sau videoclip după ce aceasta a fost trimisă. Până acum, era posibil doar să edităm mesajele text, dar acum putem face modificări și la descrierea media trimisă.

  Cum să folosiți funcția de editare a descrierilor

  Pentru a utiliza funcția de editare a descrierilor pe WhatsApp, trebuie să aveți cea mai recentă versiune a aplicației instalată pe dispozitivul dvs. Dacă nu aveți încă ultima versiune a WhatsApp, vă recomand să o actualizați din App Store sau Google Play Store înainte de a încerca să utilizați această funcționalitate.

  După actualizare, urmați acești pași pentru a edita descrierea unei fotografii sau videoclip:

  1. Deschideți conversația în care ați trimis fotografia sau videoclipul.
  2. Găsiți fotografia sau videoclipul pe care doriți să îl editați și apăsați pe acesta pentru a-l deschide în modul de vizualizare completă.
  3. Apăsați pe butonul de editare care apare în colțul dreapta sus al ecranului.
  4. Modificați descrierea așa cum doriți și apăsați pe butonul „Salvează” pentru a aplica modificările.
  5. Descrierea actualizată va fi afișată acum în conversație.

  Este important de menționat că aveți la dispoziție doar 15 minute pentru a edita descrierea după ce ați trimis fotografia sau videoclipul. După această perioadă de timp, nu veți mai putea face modificări.

  WhatsApp îmbunătățește și capacitatea de partajare a imaginilor

  Pe lângă funcționalitatea de editare a descrierilor, WhatsApp se pregătește să ofere utilizatorilor săi posibilitatea de a trimite imagini de înaltă calitate. Această actualizare vine în urma cererilor constante ale utilizatorilor de a avea posibilitatea de a trimite fotografii în format high-definition (HD).

  Potrivit declarației CEO-ului Meta, Mark Zuckerberg, WhatsApp a făcut upgrade la capacitatea sa de partajare a fotografiilor, permițând utilizatorilor să trimită imagini de înaltă calitate. Această îmbunătățire se aplică tuturor utilizatorilor la nivel global și va fi disponibilă în următoarele săptămâni.

  De asemenea, se planifică introducerea posibilității de a trimite și videoclipuri în format high-definition (HD). Această funcționalitate va oferi utilizatorilor o experiență mai bună în ceea ce privește partajarea conținutului media de înaltă calitate.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante