More

  Apple deja lucrează la cipul A19 Bionic pentru iPhone 17 Pro

  Alegerea editorilorApple deja lucrează la cipul A19 Bionic pentru iPhone 17 Pro

  Apple, gigantul tehnologic cunoscut pentru inovațiile sale remarcabile, se află deja în etapele incipiente ale dezvoltării cipului A19 Bionic, care se preconizează că va fi inclus în viitorul iPhone 17 Pro. Această informație provine dintr-o scurgere recentă care dezvăluie planurile avansate de arhitectură ale companiei Apple și strategia sa pe termen lung în ceea ce privește dezvoltarea cipurilor sale.

  Deși nu este o surpriză faptul că Apple are o strategie bine pusă la punct pentru arhitectura sa, este rar ca informații despre cipuri aflate încă în dezvoltare să fie dezvăluite atât de devreme. În acest caz, scurgerea indică faptul că Apple se află deja în procesul de dezvoltare a cipului A19, în timp ce cipul A17 Bionic și M3 încă nu au fost lansate oficial.

  Conform zvonurilor, cipul A19 Bionic ar putea fi inclus în iPhone 17 Pro, iar cipurile M5 ar putea fi utilizate în laptopuri, desktopuri și iPad-uri Pro. De asemenea, se pare că Apple se apropie de finalizarea dezvoltării cipurilor A18 și M4. Cu toate acestea, există și speculații conform cărora Apple nu are în plan să aducă cipurile seriei M pe iPhone în viitorul apropiat.

  Această informație a fost dezvăluită de utilizatorul Twitter, @_orangera1n, care a analizat CPU-urile și a identificat indicii despre planurile de dezvoltare ale Apple. Conform acestuia, cipul M5 va fi disponibil în variantele „Pro,” „Max” și „Ultra,” similar cu cipurile actuale ale seriei M.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante