More

  Tesla a anunțat a doua versiune a robotului umanoid Optimus

  AI - Inteligeta artificialaTesla a anunțat a doua versiune a robotului umanoid Optimus

  Noul robot uman al lui Tesla a slăbit și a învățat să danseze. Abilitățile lui Optimus Gen 2 au fost arătate într-un scurt videoclip.

  Tesla a dezvăluit Optimus Gen 2, o nouă versiune a robotului său umanoid, cu îmbunătățiri semnificative. Acesta a devenit mai rapid și mai ușor cu 10 kilograme, demonstrând abilități avansate în manipularea obiectelor fragile și îndeplinirea sarcinilor complexe.

  Optimus Gen 2

  Designul lui Humanbot 2.0 a fost actualizat, având acum o formă mai simplificată și asemănătoare cu prototipul inițial prezentat de Tesla. Un videoclip recent arată capacitățile îmbunătățite ale robotului, care acum se mișcă cu 30% mai repede, păstrează un echilibru superior în timpul mișcărilor precum genuflexiunile, și manipulează cu succes obiecte fragile, cum ar fi ouăle, fără a le deteriora.

  Tesla, cunoscută pentru producția de vehicule electrice, plănuiește să integreze Humanbot 2.0 în operațiunile sale de producție și, după validarea eficienței sale, să îl ofere spre vânzare altor companii. Prețul estimat pentru un astfel de robot este de aproximativ 20.000 USD

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante