More

  Twitter renunță la blocarea utilizatorilor

  Stiri IT&TechTwitter renunță la blocarea utilizatorilor

  Într-un anunț surprinzător, fondatorul și proprietarul Twitter, Elon Musk, a declarat că rețeaua socială va renunța la posibilitatea de a bloca utilizatorii. Această decizie vine ca răspuns la întrebarea unui utilizator cu privire la motivele pentru care ar trebui să blocheze sau să „muteze” alți utilizatori. Într-un mesaj postat pe platformă, Musk a explicat că blocarea nu mai are sens și va fi eliminată ca opțiune, cu excepția cazului în care este vorba despre mesaje private.

  O nouă abordare a blocării utilizatorilor pe Twitter

  Deși nu va mai fi posibil să blochezi utilizatorii pe Twitter, funcția de „mute” va rămâne disponibilă. Această opțiune diferă de blocare în sensul că nu împiedică utilizatorii să acceseze profilurile unul altuia sau să răspundă la postări, ci doar ascunde postările utilizatorilor „mutați” din fluxul de știri.

  Această schimbare subliniază dorința Twitter de a promova libera exprimare și de a încuraja dialogul deschis între utilizatori. În loc să blocheze sau să cenzureze conținutul, platforma va continua să ofere utilizatorilor opțiuni pentru a-și personaliza experiența și pentru a evita conținutul care nu le este de interes.

  O decizie controversată, dar în linie cu schimbările implementate de Musk

  Această decizie de a renunța la blocarea utilizatorilor vine în urma unor schimbări semnificative implementate de Elon Musk de când a preluat Twitter anul trecut. Multe dintre aceste schimbări au fost criticate de utilizatori și au condus chiar la retragerea unor advertiseri. Cu toate acestea, Musk și-a susținut deciziile, argumentând că acestea sunt necesare pentru a îmbunătăți și a revitaliza platforma.

  O altă schimbare importantă: noul design și tema întunecată

  Pe lângă renunțarea la blocarea utilizatorilor, Twitter a implementat și alte schimbări semnificative. Pe 24 iulie, platforma a anunțat o schimbare de design și un nou logo, înlocuind iconica pasăre albastră cu litera X albă pe un fundal negru. Elon Musk a explicat că aceste modificări sunt legate de lansarea unei noi aplicații care dorește să ofere o experiență mai cuprinzătoare și că numele „Twitter” nu mai este relevant în acest context.

  Pe lângă schimbarea de design, Twitter intenționează să adopte exclusiv tema întunecată. Elon Musk a declarat că tema întunecată este superioară în toate aspectele și că majoritatea interfeței utilizatorilor va fi colorată în tonuri întunecate, cu un contrast mai mic și cu un font deschis.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante