More

  WhatsApp a refuzat să accepte milioane de dispozitive – cine a fost afectat?

  SoftwareWhatsApp a refuzat să accepte milioane de dispozitive - cine a fost afectat?

  Mulți utilizatori globali se bazează în continuare pe telefoane vechi. Cu toate acestea, începând cu 24 octombrie, suportul oficial pentru anumite sisteme de operare a încetat din partea unui messenger cunoscut.

  Pe 24 octombrie, WhatsApp a început să excludă unele dispozitive vechi. Mai exact, aplicația nu va mai beneficia de actualizări pe telefoanele care au Android 5, 4 sau versiuni anterioare. Conform noilor directive, WhatsApp va fi actualizat doar pe dispozitive cu Android 5.1 sau mai recent.

  În ceea ce privește dispozitivele Apple, începând cu aceeași dată, WhatsApp suportă doar iPhone-urile cu iOS 13 sau mai nou. Versiunile anterioare, cum ar fi iOS 12, nu mai sunt acceptate. Acest lucru va avea un impact asupra posesorilor de dispozitive mai vechi care nu pot fi actualizate la cele mai recente versiuni OS. Printre dispozitivele afectate se numără:

  iPhone: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus.

  Android: Samsung Galaxy Note2, S2, Nexus, Tab 10.1, HTC One, Desire HD, Sensation, LG Optimus 2X și G Pro, Nexus 7, Sony Xperia z, S2 și Ericsson Xperia Arc3, Motorola Xoom și Droid Razr.

  Dacă ai identificat dispozitivul tău pe listă, este posibil să ai nevoie de un upgrade pentru a continua să utilizezi WhatsApp. Pentru a determina versiunea OS a telefonului tău, pe Android, navighează la Setări > Despre telefon > Informații software. Pe iOS, vei găsi aceste date în Setări > General > Despre.

  Reprezentanții WhatsApp au menționat: „Anual, identificăm dispozitivele și software-urile cu un număr redus de utilizatori ca fiind depășite. Acestea s-ar putea să nu beneficieze de ultimele măsuri de securitate sau de funcțiile necesare pentru a folosi WhatsApp.”

  Este important să notăm că, chiar dacă suportul încetează, aplicația va funcționa în continuare pe dispozitivele respective, dar utilizarea ei s-ar putea să nu mai fie la fel de sigură.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante