More

  Apple ar fi redus numărul de producție al seriei iPhone 15: iată de ce

  SmartphoneApple ar fi redus numărul de producție al seriei iPhone 15: iată de ce

  În luna septembrie, Apple se pregătește să dezvăluie cea mai nouă serie de telefoane iPhone 15. Cu toate acestea, conform unui nou raport, se pare că Apple anticipează o scădere a vânzărilor pentru seria iPhone 15 în comparație cu iPhone 14.

  Scădere în vânzări și provocări ale lanțului de aprovizionare

  Analiza recentă prezentată de analistul Jeff Pu arată că, din cauza provocărilor întâmpinate în lanțul de aprovizionare și a scăderii cererii sub nivelul obișnuit, Apple a redus comanda de la 83 de milioane la 77 de milioane de unități până la sfârșitul acestui an.

  Unul dintre principalele motive ale acestei scăderi în vânzări este reprezentat de problemele recurente cu senzorii de cameră CMOS ai Sony, precum și introducerea unui cadru din titan pentru modelele Pro și un nou display cu margini mai subțiri, care par să reprezinte obstacole în procesul de producție.

  Proiecții privind prețurile și volumele de vânzări

  Apple anticipează o scădere a volumului de vânzări în contextul condițiilor de piață existente și a creșterii prețurilor pentru iPhone 15 Pro și Pro Max.

  Se speculează că iPhone 15 și 15 Plus ar putea fi comercializate la prețuri de 799 și, respectiv, 899 de dolari. În plus, se crede că modelele iPhone 15 Pro vor avea un punct de preț mai ridicat în comparație cu modelele actuale iPhone 14 Pro, prețul acestora din urmă fiind potențial cu 100-200 de dolari mai mare decât al predecesorilor lor în SUA.

  Caracteristici și specificații ale seriei iPhone 15

  Port USB-C și viteze de transfer

  Se așteaptă ca toate modelele iPhone 15 să fie echipate cu un port USB-C, cu mențiunea că vitezele de transfer USB-C pe iPhone 15 și iPhone 15 Plus ar putea fi limitate la USB 2.0.

  Ecrane OLED și sticlă mată

  Toate modelele iPhone 15 se așteaptă să beneficieze de un ecran OLED mai puternic și ar putea prezenta o sticlă mată. În plus, se spune că modelele iPhone 15 Pro vor avea cadre din titan cu margini mai subțiri.

  Impactul asupra pieței și perspectivele viitoare

  Reducerea producției de iPhone 15 de către Apple va avea un impact semnificativ asupra pieței și asupra așteptărilor consumatorilor. Scăderea cererii și problemele cu lanțul de aprovizionare ar putea duce la întârzieri în livrare și posibile creșteri ale prețurilor pentru noile modele.

  Cu toate acestea, se așteaptă ca iPhone 15 să ofere o experiență îmbunătățită utilizatorilor, cu caracteristici tehnologice avansate și design atrăgător. Deși există provocări pe termen scurt, perspectivele viitoare rămân optimiste pentru Apple și seria sa de telefoane iPhone.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante