More

  Apple ar putea să devină liderul pieței de smartphone-uri după debutul iPhone 15, surclasând Samsung

  SmartphoneiPhoneApple ar putea să devină liderul pieței de smartphone-uri după debutul iPhone 15, surclasând Samsung

  Apple a dominat industria smartphone-urilor cu lansările sale inovatoare și ecosistemul său puternic. Cu toate acestea, analistul Ming-Chi Kuo sugerează că Apple ar putea experimenta o renaștere în prețul acțiunilor sale odată cu lansarea seriei iPhone 15 în septembrie. Mai mult decât atât, Kuo afirmă că Apple ar putea deveni cel mai mare brand de smartphone-uri din lume până în 2023-2024.

  Ascensiunea Apple în industria smartphone-urilor

  Potrivit estimărilor lui Kuo, se preconizează că livrările de iPhone-uri vor depăși 220-225 de milioane de unități până în 2023, depășind astfel Samsung ca lider în industria smartphone-urilor. Această poziție de lider în ceea ce privește livrările este așteptată să aibă un impact favorabil pe termen lung asupra ecosistemului Apple.

  Provocările lanțului de aprovizionare

  Cu toate acestea, Kuo exprimă îngrijorarea că problemele din lanțul de aprovizionare ar putea duce la o reducere suplimentară a livrărilor de iPhone 15. Deși estimarea de 80 de milioane de unități este mai mare decât previziunile conservatoare de 70-80 de milioane de unități, întârzierea livrărilor de iPhone 15 Pro Max este, de asemenea, un motiv de îngrijorare.

  Cu toate acestea, Kuo a confirmat că livrările în masă ale iPhone 15 Pro Max vor începe în această săptămână, iar Apple își mărește în același timp livrările modelelor sale mai vechi.

  Data lansării iPhone 15

  Se așteaptă ca Apple să dezvăluie seria iPhone 15 pe 12 septembrie. Începerea precomenzilor pentru seria iPhone 15 este anticipată să aibă loc vineri, 15 septembrie, în timp ce lansarea oficială este programată pentru 22 septembrie. În anul precedent, precomenzile pentru iPhone 14 au fost inițiate pe 9 septembrie, iar dispozitivele au fost ulterior puse la dispoziție în magazine pe 16 septembrie.

  Revenirea spectaculoasă a Apple

  Apple a fost mereu un competitor puternic pe piața smartphone-urilor, dar lansarea seriei iPhone 15 promite să aducă o revenire spectaculoasă pentru companie. Analistul Ming-Chi Kuo, cunoscut pentru predicțiile sale precise în industria tech, sugerează că prețul acțiunilor Apple ar putea crește în urma lansării noilor modele de iPhone. În plus, Kuo afirmă că Apple ar putea deveni cel mai mare brand de smartphone-uri din lume până în 2023-2024.

  Dominarea industriei smartphone-urilor

  Cu o piață în continuă creștere, industria smartphone-urilor este extrem de competitivă. Apple și Samsung sunt doi dintre cei mai importanți jucători din acest domeniu, iar lupta pentru supremație este strânsă. Până în prezent, Samsung a ocupat poziția de lider în industrie, dar cu lansarea seriei iPhone 15, Apple ar putea prelua această poziție.

  Prognozele pentru iPhone 15

  Potrivit estimărilor lui Kuo, se așteaptă ca livrările de iPhone-uri să depășească 220-225 de milioane de unități până în 2023. Aceasta ar însemna o creștere semnificativă față de cifra actuală de 220 de milioane de unități livrate de Samsung. Dacă aceste prognoze se adeveresc, Apple ar prelua poziția de lider în industrie, ceea ce ar avea un impact major asupra ecosistemului său.

  Provocările din lanțul de aprovizionare

  Cu toate acestea, lansarea unui nou model de iPhone vine întotdeauna cu provocări în ceea ce privește lanțul de aprovizionare. Problemele cu furnizorii și producția pot duce la întârzieri în livrările de iPhone-uri și la scăderea încrederii investitorilor. Kuo a atras atenția asupra acestor probleme și a subliniat importanța gestionării eficiente a lanțului de aprovizionare pentru succesul Apple în industrie.

  Data lansării și precomenzi

  Apple a anunțat că va dezvălui seria iPhone 15 pe 12 septembrie. Precomenzile pentru noile modele de iPhone sunt așteptate să înceapă pe 15 septembrie, iar lansarea oficială va avea loc pe 22 septembrie. Aceasta este o schimbare față de anul precedent, când precomenzile pentru iPhone 14 au început pe 9 septembrie, iar dispozitivele au fost disponibile în magazine pe 16 septembrie.

  Sursa informatii si foto: mashable.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante