More

  Apple identifică eroarea iOS 17 care provoacă supraîncălzirea modelelor iPhone 15 Pro

  SmartphoneiPhoneApple identifică eroarea iOS 17 care provoacă supraîncălzirea modelelor iPhone 15 Pro

  În ultima perioadă, lansarea de gala a iPhone 15 a fost parțial eclipsată de numeroasele plângeri referitoare la supraîncălzirea dispozitivelor. Conform unor postări ale utilizatorilor pe forumurile X (anterior cunoscut ca Twitter), Reddit și Apple, noile telefoane devin extrem de încinse, fiind dificil de manevrat. Compania Apple a oferit în sfârșit un răspuns, promițând o soluție în curând.

  Într-o declarație oficială, Apple exprimă încrederea că acest neajuns este de natură software, fără legătură cu cipul A17 Pro sau carcasa din titan. Apple a identificat trei cauze posibile ale supraîncălzirii anumitor modele de iPhone 15 Pro:

  1. Apple explică faptul că noile iPhone-uri „pot părea mai calde în primele zile după configurare sau restaurare, din pricina unei activități sporite în fundal”. Aceasta este o problemă familiară cu telefoanele noi, care pare să fie accentuată în cazul iPhone 15.
  2. Anumite aplicații, precum Instagram și Uber, actualizate de curând pentru compatibilitatea cu iOS 17, solicită excesiv procesorul cipului A17 Pro. Apple afirmă că este în colaborare cu dezvoltatorii afectați pentru a găsi o soluție.
  3. O eroare în iOS 17 care „afectează anumiți utilizatori” va fi corectată într-un viitor update de software.

  Compania insistă că aceste probleme de supraîncălzire nu sunt conectate cu procesorul A17 Pro, carcasa din titan sau cu noul design intern al iPhone 15. De asemenea, a respins un raport de la Ming-Chi Kuo care sugera că ar putea restricționa performanța pentru a menține la un nivel optim temperatura sistemului pe cip în condiții de utilizare intensă, declarând că „nu va reduce performanța cipului A17 Pro” în cadrul soluțiilor planificate.

  Apple a demarat testarea iOS 17.1 miercuri, deși este posibil ca o corecție să fie implementată și în cadrul unui update iOS 17.0.3.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante