More

  TikTok testează un plan de abonament fără reclame la un preț de 4,99 USD lunar

  SoftwareTikTok testează un plan de abonament fără reclame la un preț de 4,99 USD lunar

  TikTok, platforma renomată pentru viralizarea videoclipurilor scurte în mediul online, se pregătește să testeze un plan de abonament lunar, oferind o experiență fără reclame pentru utilizatorii săi. Informațiile extrase din codul celei mai recente versiuni a aplicației, identificate de Autoritatea Android, semnalează că testele ar putea demara în perioada imediat următoare, deși TikTok nu a confirmat oficial această inițiativă.

  Pe parcursul perioadei de testare, utilizatorii vor putea beneficia de un TikTok fără întreruperi publicitare, la un preț de 4,99 USD lunar. Rezultatele acestei faze experimentale vor influența potențialul său de lansare la un nivel mai extins, iar costul final al abonamentului poate suferi modificări în momentul lansării oficiale.

  TikTok marchează astfel o deviere de la modelul său obișnuit de generare a veniturilor prin publicitate, introducând o modalitate directă de plată. Deși există și alte platforme, cum ar fi X și YouTube, care oferă opțiuni fără anunțuri, acestea adesea aduc cu ele și alte beneficii suplimentare. Încă rămâne de văzut ce facilități adiționale, dacă vor exista, le va oferi TikTok membrilor săi abonați.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante