More

  Bing Chat este acum Microsoft Copilot

  AI - Inteligeta artificialaBing Chat este acum Microsoft Copilot

  Când Bing Chat a fost lansat, Satya Nadella, CEO-ul Microsoft, a afirmat intenția de a face Google să „danseze”. De atunci, Google a introdus Bard, iar acum Meta se implică și ea în arena AI chat. Se prefigurează un viitor în care interacțiunea cu inteligența artificială va deveni obișnuită.

  Având în vedere că marca Bing nu a fost foarte populară recent, Microsoft pare să mizeze pe un succes mai mare sub propria sa marcă. Compania a anunțat pe blog că Bing Chat și Bing Chat Enterprise se vor redenumi în Microsoft Copilot. „Eforturile noastre de a simplifica experiența utilizatorului și de a face Copilot mai accesibil pentru toată lumea încep cu Bing, experiența noastră principală pentru web. Începând de astăzi, Bing Chat și Bing Chat Enterprise devin Copilot, protecția datelor comerciale fiind impusă atunci când orice utilizator eligibil este conectat cu Microsoft Entra ID. De-a lungul timpului, viziunea noastră este să extindem Copilot la orice utilizator Entra ID, fără costuri suplimentare, astfel încât oriunde și oricând un angajat se conectează la Copilot cu contul de serviciu, acesta va primi protecție comercială a datelor.”

  Utilizatorii pot accesa acum Copilot pe https://copilot.microsoft.com, care include atât chatbot-ul AI Microsoft, cât și accesul la Bing.com pentru cei care doresc o combinație de căutare și chat. În plus, Microsoft a dezvăluit că Copilot va suporta GPT-uri de la OpenAI, permițând utilizatorilor să-și creeze versiuni personalizate de Copilot. OpenAI a introdus GPT-urile la evenimentul său Dev Day și le-a disponibilizat pentru clienții săi plătitori. „Și pentru a ajuta Copilot să fie și mai puternic, versatil și creativ, anunțăm suport pentru GPT-urile OpenAI. GPT-urile sunt o nouă modalitate prin care oricine poate crea o versiune personalizată a Copilot pentru anumite sarcini. Combinate cu suportul anunțat anterior pentru pluginurile de schemă OpenAI, GPT-urile și pluginurile vor deschide o nouă oportunitate pentru dezvoltatorii cetățeni și profesioniști și vor oferi utilizatorilor experiențe și interacțiuni adaptate nevoilor lor.”

  Rămâne de văzut cum vor reacționa utilizatorii și piața largă la trecerea de la Bing Chat la Microsoft Copilot. Compania pare să parieze pe un succes mai mare sub marca Microsoft. Bing Chat a fost una dintre cele mai bune inovații pentru Bing în ultimii ani, făcând această schimbare să pară un pic regretabilă pentru Bing.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante