More

  YouTube vă va spune când videoclipul pe care îl vizionați a fost generat de AI

  AI - Inteligeta artificialaYouTube vă va spune când videoclipul pe care îl vizionați a fost generat de AI

  YouTube a anunțat planuri pentru a integra responsabil conținutul generat de inteligență artificială pe platforma sa. Jennifer Flannery O’Connor și Emily Moxley, vicepreședinți de management de produs la YouTube, au dezvăluit într-o postare pe blog că platforma va implementa instrumente AI pentru a identifica și eticheta conținutul AI.

  Platforma se află în fazele inițiale ale acestui proces și va continua să-și dezvolte abordarea pe măsură ce învață mai multe. Un aspect cheie al planului este necesitatea ca creatorii să dezvăluie utilizarea AI în videoclipurile lor. Aceasta include etichetarea conținutului AI, facilitând identificarea acestuia de către utilizatori.

  YouTube va folosi un sistem care informează spectatorii atunci când conținutul este „sintetic” sau generat de AI. Această măsură este menită să limiteze răspândirea dezinformării și a altor probleme. Platforma nu se va limita doar la etichete și dezvăluiri, ci va utiliza și instrumente AI pentru a elimina videoclipurile care încalcă regulile comunității.

  Viitoarele instrumente AI vor permite utilizatorilor să solicite eliminarea conținutului modificat sau sintetic care imită o persoană reală. Acest proces va face parte din politica de confidențialitate a YouTube, luând în considerare diferiți factori înainte de a elimina conținutul.

  Pe măsură ce conținutul AI, inclusiv ChatGPT, devine tot mai prezent, YouTube face pași pentru a atenua riscurile asociate. Totuși, având în vedere istoricul YouTube în gestionarea conținutului comunității, rămâne de văzut cum vor fi implementate aceste măsuri.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante