More

  OpenAI nu poate face față cererii, închide înscrierile pentru ChatGPT Plus

  AI - Inteligeta artificialaOpenAI nu poate face față cererii, închide înscrierile pentru ChatGPT Plus


  OpenAI se confruntă cu dificultăți în a face față cererii crescute pentru serviciul său de abonament, ChatGPT Plus, determinând compania să suspende temporar noi înscrieri. Lansat de câteva luni, ChatGPT Plus oferă utilizatorilor acces extins și funcționalități îmbunătățite pentru asistentul său AI de chat. Recent, introducerea de noi caracteristici a generat o cerere masivă, provocând compania să ia o pauză în acceptarea de noi abonați.

  Sam Altman, CEO-ul OpenAI, a folosit X (anterior cunoscut ca Twitter) pentru a comunica oprirea temporară a înscrierilor la ChatGPT Plus, motivată de depășirea capacității de urmare a creșterii semnificative a utilizării după evenimentul Dev Day. Persoanele interesate de abonament pot acum să se înscrie pe o listă de așteptare.

  Această decizie survine la o săptămână după Dev Day, evenimentul organizat de OpenAI, unde au fost anunțate GPT-uri personalizate, care pot fi create fără a scrie cod. Aceste GPT-uri sunt disponibile pentru abonații ChatGPT Plus și permit crearea de versiuni personalizate ale ChatGPT prin simpla inițiere a unei conversații, oferind instrucțiuni și cunoștințe adiționale, și configurarea funcționalităților, precum căutarea pe web, generarea de imagini sau analiza de date. Această noutate este probabil cauza creșterii masive a cererilor de înscriere, determinând compania să ia o pauză în acceptarea de noi abonați.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante