More

  WhatsApp a introdus chat-urile vocale de grup

  SoftwareWhatsApp a introdus chat-urile vocale de grup

  Utilizatorii WhatsApp se vor putea întâlni în chat-urile vocale pentru a discuta rapid un subiect comun.
  WhatsApp a anunțat lansarea unei noi funcții – chat-urile vocale. Acestea permit utilizatorilor să participe la conferințe audio în cadrul grupurilor, similare cu apelurile de grup, dar cu opțiunea de a „ridica mâna” pentru a vorbi.

  Această funcție se aseamănă cu cele existente deja pe platforme precum Telegram, Discord sau Slack. Chatul vocal se inițiază fără notificări sau apeluri intruzive; utilizatorii vor vedea o fereastră pop-up numai dacă sunt activi pe WhatsApp. Membrii grupului pot verifica cine participă la chatul vocal fără a se alătura.

  Utilizatorii pot accesa conversația prin clic pe fereastra pop-up, având posibilitatea de a asculta sau de a activa microfonul pentru a vorbi. Chatul vocal se încheie automat dacă toți participanții părăsesc conversația sau dacă nimeni nu se alătură în decurs de o oră.

  Există anumite restricții: chat-urile vocale sunt disponibile doar de pe dispozitivul principal (smartphone sau PC) și pot fi create numai în grupuri cu între 33 și 128 de membri.

  Funcția va fi disponibilă pentru utilizatorii WhatsApp din întreaga lume în „săptămânile următoare”, conform anunțului echipei WhatsApp.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante