More

  Bloomberg a aflat care va fi noul iPad Pro. Apple se pregătește să revizuiască iPad Pro cu OLED și tastatură magică

  Stiri IT&TechBloomberg a aflat care va fi noul iPad Pro. Apple se pregătește să revizuiască iPad Pro cu OLED și tastatură magică

  În urma ultimelor informații dezvăluite de Bloomberg, se pare că Apple pregătește lansarea unor noi modele de iPad Pro în anul 2024. Această lansare va aduce o serie de schimbări majore și îmbunătățiri tehnologice față de versiunile precedente. Noul iPad Pro va fi primul update semnificativ al produsului din 2018 și va introduce noi caracteristici și funcționalități inovatoare.

  Potrivit informațiilor furnizate de Bloomberg, următoarele modele de iPad Pro, denumite provizoriu J717, J718, J720 și J721, vor fi echipate cu procesoare de generație următoare M3. Aceste procesoare vor oferi performanțe superioare, sporind viteza și eficiența tabletelor. De asemenea, noul iPad Pro va fi primul dispozitiv Apple care va beneficia de ecrane OLED, similare celor utilizate pe modelele de iPhone începând cu iPhone X. Ecranele OLED oferă culori mai vii și contrast mai bun, ceea ce va îmbunătăți experiența de vizionare a utilizatorilor.

  Noile modele de iPad Pro vor fi disponibile în două dimensiuni, respectiv 11 și 13 inch, oferind utilizatorilor opțiuni variate în funcție de preferințe și nevoi. Aceste dimensiuni se aseamănă cu cele ale versiunilor actuale, însă se speculează că Apple va lansa și o variantă cu ecran de 12.9 inch. Astfel, utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege un iPad Pro cu ecran mai mare, care să ofere o experiență de utilizare îmbunătățită în ceea ce privește vizualizarea conținutului și multitasking-ul.

  Un alt aspect important al noului iPad Pro este îmbunătățirea tastaturii Magic Keyboard. Pe baza feedback-ului primit de la utilizatori, Apple a luat în considerare sugestiile și a decis să mărească dimensiunea trackpad-ului. Această schimbare va facilita navigarea și interacțiunea cu iPad-ul, oferind o experiență mai plăcută și mai eficientă.

  Conform surselor Bloomberg, noile modele de iPad Pro nu vor fi lansate în cadrul evenimentului Apple din septembrie, unde sunt așteptate lansările iPhone 15 și Watch noi. Data estimată pentru lansarea noului iPad Pro este primăvara sau începutul verii anului 2024. Apple dorește să se asigure că produsul este perfect optimizat și pregătit pentru piață înainte de a-l lansa, iar această perioadă suplimentară de dezvoltare va permite companiei să aducă toate îmbunătățirile necesare.

  În ultimii ani, piața tabletelor a înregistrat o scădere semnificativă, iar iPad-ul Apple nu a fost o excepție. Deși în trecut iPad-ul era văzut ca un potențial succesor al Mac-urilor, acum aceasta este o categorie de produse care generează cel mai mic venit în comparație cu alte segmente majore ale companiei. În ultimul trimestru, vânzările de iPad au înregistrat cel mai scăzut nivel de la începutul pandemiei în 2020.

  Unul dintre motivele acestei scăderi este faptul că utilizatorii nu simt nevoia de a achiziționa un tablet, mai ales dacă dețin deja un telefon cu ecran mare. De asemenea, iPad Pro nu a primit actualizări majore încă din 2018, când a fost lansat, iar iPad mini nu a fost actualizat de doi ani.

  Cu toate acestea, Apple își menține angajamentul față de piața tabletelor și continuă să investească în dezvoltarea și îmbunătățirea produselor sale. Noul iPad Pro cu caracteristicile și inovațiile tehnologice aduse va oferi utilizatorilor o experiență de utilizare superioară și mai plăcută, consolidând poziția Apple pe piața tabletelor.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante