More

  Realme GT5 apare pe Geekbench cu 24 GB de RAM

  SmartphoneRealme GT5 apare pe Geekbench cu 24 GB de RAM

  Realme pare să revină în forță pe piața smartphone-urilor de performanță în 2023, cu GT5, un dispozitiv care promite specificații de vârf, inclusiv o cantitate impresionantă de RAM. Chiar se zvonește că ar putea veni cu Android 13 preinstalat.

  În ultimii ani, seria Realme GT a concurat cu smartphone-uri de la POCO și OPPO Reno, dar acum compania sugerează că viitorul său model premium ar putea rivaliza cu dispozitive de top, precum OnePlus Ace 2 Pro și poate chiar RedMagic 8S Pro.

  Într-adevăr, GT5 este anunțat să vină cu 24 GB RAM, făcându-l primul dispozitiv al producătorului cu o astfel de capacitate de memorie. Un dispozitiv, numit „realme RMX3823”, a fost văzut pe Geekbench, având specificații inovatoare. Acesta va fi alimentat de un procesor Snapdragon 8 Gen 2, deși nu versiunea Leading cu frecvență mai mare, ci versiunea standard cu o frecvență de top de 3,19 GHz.

  Cu toate acestea, acest procesor a permis GT5 să obțină scoruri impresionante pe Geekbench, cu aproximativ 2000 puncte pentru testul single-core și peste 5000 pentru testul multi-core. Pentru cei cu un buget mai limitat, se pare că va exista și o variantă cu 16 GB RAM, identificată ca „realme RMX3820”.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante