More

  Breaking News: Filelist va continua sub o nouă conducere!

  Stiri IT&TechBreaking News: Filelist va continua sub o nouă conducere!

  Filelist, cel mai mare tracker de torrente din țară, va continua să funcționeze sub coordonarea unei noi echipe administrative.

  Marți seara, EboLLa, responsabilul cu sistemul site-ului Filelist, a comunicat: „Am fost profund impresionați de feedbackul și mesajele primite din partea voastră! Așa cum am menționat de-a lungul timpului, comunitatea are un rol decisiv. Am valorat mereu părerile voastre și nu am ignorat niciodată sentimentele exprimate. Suntem bucuroși să confirmăm că platforma nu se va opri! Donațiile sunt acum reactivitate, deci totul revine la normal”.

  Mai mult, EboLLa a menționat că „God”, unul dintre inițiatorii platformei, va reveni pentru a se ocupa de aspectele tehnice, asigurând astfel continuitatea platformei. „Este un profesionist dedicat și de încredere. Dar am avut nevoie și de cineva care să gestioneze restul responsabilităților. Oana va gestiona, de acum înainte, aspectele legate de echipă, finanțe și alte activități interne specifice unui SysOp. Ea va fi promovată la rangul de SysOp. Are toate abilitățile necesare pentru a conduce cu succes. Felicitări!”, a adăugat el.

  EboLLa a subliniat că amândoi sunt dedicați misiunii de a menține site-ul în funcțiune și a transmis: „Vreau să vă mulțumesc și personal pentru toate mesajele și urările primite. Apreciem sinceritatea și caldura cu care ați reacționat!”.

  Duminică seara, tot EboLLa a fost cel care a informat comunitatea despre planul inițial de închidere a Filelist, precizând: „Trebuie să înțelegeți și să acceptați această hotărâre. Chiar dacă a fost dificilă, a fost bazată pe analize serioase. Din păcate, timpul meu s-a redus și nu pot mai dedica acestei platforme cât ar fi necesar”. El a subliniat complexitatea gestionării platformei și a necesității de a avea pe cineva competent și de încredere la conducere.

  Se anunțase anterior că Filelist se va închide la începutul anului viitor.

  Filelist.ro a fost închis în anul 2020

  Pe parcursul celor 16 ani de existență, Filelist a avut mai multe întreruperi temporare, dar a fost oficial închis o singură dată. Această închidere a avut loc în 2020 pentru o scurtă perioadă, ca rezultat al intervenției Procurorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție care au sechestrat site-ul.

  În mai 2020, cei care încercau să acceseze Filelist.ro erau întâmpinați cu un mesaj clar: „Acest domeniu este sub sechestru conform dispozițiilor art.249 din Codul de procedură penală, având legătură cu o anchetă penală.”

  Aceasta a fost unicul moment în mai mult de un deceniu de activitate al cunoscutului site de torrente în care autoritățile din România au luat măsuri directe împotriva lui, deși operațiunile sale erau bine cunoscute de public.

  Foto: Captura de ecran

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante