More

  Cel mai mare ecran sferic din lume a devenit centrul unui spectacol de lumini

  Stiri IT&TechCel mai mare ecran sferic din lume a devenit centrul unui spectacol de lumini

  În Las Vegas a avut loc o demonstrație impresionantă a funcționării unui ecran extern pe clădirea „Sphere”, care este cea mai mare structură sferică de pe planetă. Acesta este însoțit de cel mai masiv display LED din lume. Ecranul a trecut recent prin teste publice, prezentând un spectacol de lumini care a început cu celebrele cuvinte „Hello World”.

  Deși clădirea nu este într-adevăr sferică, ea are o înălțime de 111 m și o lățime de 157 m. Suprafața ecranului exterior este de aproximativ 54.000 mp și este formată din 1,2 milioane de module, fiecare conținând 48 de LED-uri. Această tehnologie permite crearea imaginilor cu o rezoluție și o reproducere a culorilor deosebit de înalte.

  În plus față de ecranul exterior, clădirea dispune și de un ecran interior, care face parte dintr-un sistem multi-nivel pentru crearea spectacolelor immersive. „Sphere” este conceput pentru a găzdui evenimente publice, cum ar fi concerte, lupte, proiecții de filme etc. Pe lângă ecran, există și diverse dispozitive care pot crea efecte de vânt, schimbări de temperatură și reproducere a mirosurilor. Cu toate acestea, interiorul clădirii este ținut secret până la momentul inaugurării, dar se știe că poate găzdui până la 20.000 de persoane.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante