More

  Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube a fost transformat într-un lungmetraj

  Stiri IT&TechCel mai vizionat videoclip de pe YouTube a fost transformat într-un lungmetraj

  Un nou desen animat, bazat pe celebrul cântec pentru copii „Baby Shark”, va fi lansat în curând. „Baby Shark”, cunoscut pentru versurile sale repetitive, este unul dintre cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube, cu peste 13,5 miliarde de vizualizări la momentul redactării. Deși are 7 ani, rămâne în mintea multor persoane ca un cântec memorabil și, pentru unii, enervant.

  Acest desen animat este o producție comună a studioului Paramount Pictures și canalului Nickelodeon, intitulat „Marele film al lui Baby Shark”. Povestea se concentrează pe aventurile puiului de rechin și ale familiei sale în Chomp City, un mare oraș al rechinilor. În acest oraș, protagonistul se va confrunta cu provocările unei noi vieți, iar o vedetă de pop marine, Strayana, va încerca să-i fure talentul muzical pentru a deveni vedeta principală a lumii subacvatice.

  Premiera desenului animat este programată pentru 8 decembrie 2023 și va fi disponibilă inițial pe serviciul de streaming Paramount Plus.

  În plus, pe baza aceleiași melodii a fost creat anterior un joc de ritm pentru copii, care le solicită să interacționeze pe ecran pe ritmul cunoscutului cântec „Baby Shark”.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante