More

  De ce încărcător am nevoie pentru a încărca iPhone 15 Pro?

  SmartphoneiPhoneDe ce încărcător am nevoie pentru a încărca iPhone 15 Pro?

  Vă gândiți dacă noul iPhone 15 este furnizat cu un încărcător? Din nefericire, NU. Pentru a proteja mediul, Apple a decis să nu mai includă nici căștile și nici încărcătoarele în cutia iPhone, o practică inițiată în septembrie 2020. Acest lucru înseamnă că la achiziționarea unui iPhone nou, nu veți primi un încărcător cu care să îl puteți încărca.

  Compania Apple nu a inclus încărcătoare în cutia produselor lor încă de la lansarea seriei iPhone 12 și a continuat aceeași politică pentru seriile iPhone 13, 14 și 15. La eliminarea încărcătorului, Apple a exclus și mufa adaptorului din cutia altor modele de iPhone, precum iPhone SE și iPhone 11 2020. Dacă aveți nevoie de un adaptor, acum trebuie să îl cumpărați separat. De asemenea, Apple a exclus și adaptorul de alimentare din cutia Apple Watch.

  Cu toate acestea, în cutie veți primi un cablu, care, în funcție de modelul de iPhone pe care îl dețineți, va avea fie un conector Lightning sau USB-C la un capăt și un conector USB-C sau USB-A la celălalt capăt.

  Vicepreședintele Apple pentru mediu, politică și inițiative sociale, Lisa Jackson, a explicat în 2020 că această decizie a fost luată pentru că mulți clienți au deja accesorii similare și pentru a reduce surplusul și dimensiunea cutiilor, ceea ce la rândul său reduce emisiile de carbon din lanțul logistic al Apple.

  Deși această decizie poate părea logică pentru unii, alții se simt înșelați de Apple, în special deoarece noua serie iPhone 15 nu mai are un port Lightning, ci un port USB-C, iar cablul din cutie este de la USB-C la USB-C. Oricine cumpără un iPhone 15 va trebui să țină cont de această schimbare și să achiziționeze un încărcător compatibil dacă nu deține deja unul.

  Pentru a încărca iPhone-ul, încărcătorul de care aveți nevoie va depinde de modelul de iPhone pe care îl aveți. Dacă aveți un iPhone cu un port Lightning și un cablu Lightning USB-A, puteți găsi un adaptor USB-A. Cu toate acestea, vă sugerăm să considerați achiziționarea unei mufe USB-C, deoarece aceasta vă va permite să încărcați iPhone-ul mult mai rapid.

  Încărcătoarele USB-C sunt mai puternice decât încărcătoarele USB-A de 5 wați pe care Apple le includea anterior în cutia cu iPhone. Modelele mai noi de iPhone pot suporta încărcare rapidă la 20 de wați sau mai mult, permițându-vă să încărcați bateria la 50% în aproximativ 30 de minute. Există multe opțiuni de încărcătoare pe piață, inclusiv încărcătoarele USB-C Anker Nano 30W și Ugreen Nexode 30W, care sunt opțiuni de înaltă calitate la prețuri accesibile comparativ cu cele oferite de Apple.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante