More

  Fotografiile unui PlayStation 5 subțire au apărut online

  GamingFotografiile unui PlayStation 5 subțire au apărut online

  Deși în imagini nu părea evident, în realitate noua consolă este considerabil mai mică decât modelul anterior. Vânzările în România nu au demarat încă.

  Am menționat anterior că modelul subțire al PlayStation 5 va fi disponibil în România, cel mai devreme, la începutul lunii ianuarie. Cu toate acestea, lansarea globală este prevăzută pentru zilele următoare. Există deja poze online care pun în comparație noul model cu versiunea originală PlayStation 5.

  Fotografiile încărcate de utilizatorul X (pe fostul său cont Twitter) confirmă faptul că noua consolă este sensibil mai mică. Conform datelor furnizate de producător, aceasta este cu 20% mai ușoară, trecând de la 4,5 kg la 3,2 kg. În termeni de dimensiuni, versiunea subțire este cu 30% mai compactă.

  Cu toate acestea, noul design nu vine cu îmbunătățiri de performanță. Puterea acestei versiuni subțiri corespunde cu cea a modelului anterior și va include un slot pentru discuri Blu-Ray detașabile.

  Așa cum am menționat, în SUA și Europa, jucătorii vor avea ocazia să testeze avantajele noului PS5 în curând. Data de lansare oficială în România rămâne neconfirmată, și e posibil ca aceasta să ajungă pe piață prin canale neoficiale. De menționat că, la scurt timp după publicare, autorul a șters fotografiile, dar, cum se spune, internetul nu uită.

  Sursa foto: insider-gaming.com

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante