More

  Samsung a lansat un „monitor” gigant Odyssey Ark 2

  GamingSamsung a lansat un „monitor” gigant Odyssey Ark 2

  Samsung a prezentat noul Odyssey Ark 2nd Gen, succesorul primului său monitor de mari dimensiuni, introdus pentru prima dată în august 2022.

  Odyssey Ark 2nd Gen se mândrește cu un ecran miniLED concav de 55 de inchi care vine cu o funcționalitate specială numită „mod cockpit”. Acesta permite rotirea ecranului cu 90°, creând o configurație în care partea inferioară a ecranului se ridică vertical, iar secțiunea superioară se extinde deasupra utilizatorului.

  Noua ediție a monitorului aduce cu sine un sistem Multi-View avansat, permițând afișarea conținutului din patru surse diferite în același timp. Unul dintre porturile HDMI anterioare a fost înlocuit cu un DisplayPort.

  Caracteristicile tehnice ale ecranului includ o rezoluție de 3840×2160, o luminozitate de până la 600 nits, un timp de răspuns rapid de 1 ms, un impresionant raport de contrast de 1.000.000:1 și o rată de reîmprospătare de 165 Hz. Ecranul are o suprafață mată și o curbura de 1000R. De asemenea, este echipat cu tehnologia AMD FreeSync Premium Pro pentru o experiență de joc optimă și beneficiază de certificare HDR10+. Pentru jocurile mai vechi, procesorul Neural Quantum Processor Ultra le poate optimiza la calitate 4K.

  În ceea ce privește audio, Odyssey Ark dispune de un sistem sonor puternic cu patru difuzoare și două subwoofere, totalizând 60 W. Alte funcții notabile includ un comutator KVM integrat pentru a gestiona simultan mai multe PC-uri cu o singură tastatură și mouse.

  Monitorul funcționează pe sistemul de operare Tizen OS, folosit și pentru televizoarele inteligente Samsung, și vine preîncărcat cu aplicații precum Samsung Health, SmartThings Hub și Samsung Gaming Hub. Conectivitatea include Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2, multiple porturi HDMI și DisplayPort, USB 2.0, Ethernet și o mufă de 3.5 mm, plus suport pentru AirPlay 2, Smart View și Tap View.

  Odyssey Ark 2nd Gen este disponibil pentru achiziție pe site-ul oficial Samsung la prețul de 2.999 USD.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante