More

  iPhone 15 Pro a fost numit cel mai puternic smartphone din istoria AnTuTu

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 Pro a fost numit cel mai puternic smartphone din istoria AnTuTu

  iPhone 15 Pro Max, noul produs marca Apple, a impresionat cu performanța sa remarcabilă, obținând un scor impresionant în testul AnTuTu. Modelul a obținut 1.641.883 de puncte în acest reper, cu detalii specifice astfel:

  • CPU: 392.643 puncte
  • GPU: 597.734 puncte
  • Memorie: 306.164 puncte
  • Experiență de utilizare: 345.342 puncte

  Motorizat de noul procesor A17 Pro de 3nm, iPhone 15 Pro și Pro Max au reușit să marcheze un salt major în tehnologie. Cu un total de 19 miliarde de tranzistori, comparativ cu 16 miliarde în modelele anterioare, și un nucleu adițional, suport pentru Mesh Shading și ray tracing hardware, inovațiile Apple în acest domeniu sunt evidente.

  Comparativ, iPhone 14 Pro Max avea un scor de performanță de aproximativ 1,4 milioane de puncte, fiind cu 11% mai puțin performant decât modelul nou.

  Totuși, chiar dacă performanța este notabilă, Apple nu este în vârf în această competiție. Modelul Android OnePlus Ace 2 Pro a înregistrat un scor puțin superior, de 1.648.735 de puncte, ceea ce indică faptul că diferența de performanță dintre Apple și competitorii săi s-a micșorat.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante