More

  iPhone 15 Pro de la Apple ar putea fi cel mai ușor iPhone „Pro” din ultimii ani

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 Pro de la Apple ar putea fi cel mai ușor iPhone „Pro” din ultimii ani

  Utilizatorii pasionați de iPhone au recunoscut faptul că telefoanele „Pro” de la Apple au fost destul de grele, mai ales începând cu iPhone 12. Cu toate acestea, conform unui nou raport realizat de Mark Gurman de la Bloomberg, acest lucru ar putea să se schimbe odată cu lansarea iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Gurman susține că noile telefoane „Pro” de la Apple vor fi cu 10% mai ușoare decât predecesorii lor, adică iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

  O reducere semnificativă a greutății

  Pentru a înțelege mai bine această schimbare, să ne uităm la greutatea actuală a telefoanelor iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, care cântăresc 206g, respectiv 240g. Dacă luăm în considerare o reducere a greutății cu aproximativ 10%, putem estima că iPhone 15 Pro va avea o greutate de aproximativ 185g, în timp ce iPhone 15 Pro Max va cântări aproximativ 216g. Deși aceste cifre nu par foarte impresionante la prima vedere, diferența va fi vizibilă când vei ține smartphone-urile în mână.

  Corpul din titan ca principală cauză a reducerii greutății

  Se pare că această reducere a greutății este direct legată de utilizarea unui corp din titan pentru iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Potrivit unui alt articol publicat de MobileSyrup, Apple ar putea renunța la cadrele din oțel inoxidabil aurit și să adopte titanul ca material principal pentru aceste telefoane. Personal, mă bucur să aud această veste, deoarece iPhone 14 Pro pe care îl am în prezent îmi încarcă buzunarele.

  Dacă ne uităm la evoluția greutății telefoanelor „Pro” de la Apple, observăm că iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max ar putea deveni cele mai ușoare modele de top lansate de companie din 2018 încoace. La acea vreme, iPhone XS cântărea 177g și era considerat unul dintre cele mai ușoare telefoane „Pro” de la Apple.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante