More

  Spider-Man 2 PS5 data lansării, gameplay-ul și ultimele știri

  GamingSpider-Man 2 PS5 data lansării, gameplay-ul și ultimele știri

  Marvel’s Spider-Man 2 este unul dintre cele mai așteptate jocuri pentru PlayStation 5. Va fi lansat pe 20 octombrie 2023 și promite să aducă o continuare captivantă a poveștii lui Peter Parker. Exclusiv pentru PS5, acest joc va oferi o experiență grafică și de gameplay superioară față de predecesorii săi.

  Data de lansare și platforma

  Marvel’s Spider-Man 2 va fi lansat pe 20 octombrie 2023 și va fi disponibil doar pe PlayStation 5. Această exclusivitate va oferi jucătorilor o experiență unică, adaptată la puterea și tehnologia consolei de ultimă generație.

  Personaje și poveste

  Noul joc va introduce o galerie impresionantă de personaje, inclusiv antagoniști îndrăgiți precum Venom și Kraven the Hunter. Într-un trailer recent, am putut vedea că Peter Parker poartă costumul Symbiote Suit, sugerând o poveste complexă și plină de acțiune.

  Povestea se va desfășura în New York, pe Insula Manhattan, dar și în cartierele Queens și Brooklyn. Aici, Spider-Man va trebui să facă față amenințărilor aduse de diferiți super-răufăcători, cum ar fi Taskmaster și Wraith.

  Gameplay și caracteristici

  Marvel’s Spider-Man 2 promite un gameplay captivant, cu noi abilități și îmbunătățiri față de jocurile anterioare. Un aspect interesant este introducerea costumului Symbiote Suit, care oferă lui Peter Parker noi puteri și abilități în luptă.

  De asemenea, jocul va permite jucătorilor să exploreze și să se deplaseze mai rapid în oraș, cu ajutorul costumelor cu aripi ale lui Peter și Miles. Aceste costume vor permite personajelor să planeze și să se deplaseze cu ușurință prin aer.

  Un alt aspect interesant este posibilitatea de a juca atât cu Peter Parker, cât și cu Miles Morales. Această opțiune de joc dual va oferi o varietate mai mare de stiluri de luptă și abilități.

  Trailere și gameplay

  Marvel’s Spider-Man 2 a fost prezentat în mai multe trailere și secvențe de gameplay. Unul dintre acestea, prezentat la San Diego Comic-Con 2023, ne oferă un scurt rezumat al poveștii și o privire în lumea jocului. De asemenea, acest trailer ne dezvăluie prezența lui Kraven și a costumului Symbiote Suit.

  Un alt trailer de gameplay, prezentat la Summer Games Fest 2023, ne oferă o mostră a acțiunii din joc și a puterilor noi ale lui Peter Parker. În acest trailer, putem vedea un atac masiv al lui Spider-Man, capabil să elimine mai mulți inamici în același timp.

  Lansare și precomenzi

  Precomenzile pentru Marvel’s Spider-Man 2 au fost lansate pe 16 iunie 2023. Jucătorii au avut posibilitatea de a alege între o ediție standard și o ediție digital deluxe, ambele oferind diferite bonusuri și conținut adițional în joc.

  Jocul va ocupa aproximativ 98GB de spațiu pe consola PlayStation 5, conform informațiilor obținute de pe cutiile de retail. Aceasta înseamnă că jucătorii trebuie să aibă suficient spațiu de stocare disponibil pentru a instala și juca jocul.

  Posibilitatea de lansare pe PC

  Deși Marvel’s Spider-Man 2 este un joc exclusiv pentru PlayStation 5, există posibilitatea ca acesta să fie lansat și pe PC într-un viitor mai îndepărtat. Sony a început să aducă tot mai multe dintre titlurile sale pe platforma PC, inclusiv jocurile anterioare Spider-Man. Cu toate acestea, nu există încă informații precise despre o posibilă dată de lansare pe PC.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante