More

  iPhone 15 Pro Max: Se zvonește că o să fie cel mai ușor iPhone de 6.7 inch de la Apple

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 Pro Max: Se zvonește că o să fie cel mai ușor iPhone de 6.7 inch de la Apple

  Telefoanele iPhone au devenit din ce în ce mai grele, iar acest lucru a fost un punct de critică adus de mulți utilizatori. Cu toate acestea, conform unui nou raport, Apple intenționează să reducă semnificativ greutatea celui mai mare iPhone al său, iPhone 15 Pro Max, în mare parte datorită noului cadru din titan.

  Greutatea iPhone 15 Pro Max

  Potrivit utilizatorului X (anterior Twitter), Revegnus, care a dezvăluit informații precise despre Apple în trecut, iPhone 15 Pro Max va avea o reducere de 19 grame, ajungând la o greutate totală de 221 de grame. Acest lucru ar face ca iPhone 15 Pro Max să fie cel mai ușor iPhone de 6.7 inch lansat vreodată de către Apple, chiar mai ușor decât iPhone 11 Pro Max de 6.5 inch:

  • iPhone 14 Pro Max: 8.47 uncii, 240 grame
  • iPhone 13 Pro Max: 8.46 uncii, 240 grame
  • iPhone 12 Pro Max: 8.03 uncii, 228 grame
  • iPhone 11 Pro Max: 7.97 uncii, 226 grame

  Greutatea a fost una dintre principalele critici aduse iPhone 14 Pro Max, deoarece este unul dintre cele mai grele telefoane pe care le puteți achiziționa în prezent, depășind S23 Ultra (234 grame), Pixel 7 Pro (212 grame) și apropiindu-se de greutatea de 253 grame a Galaxy Z Fold5. De mult timp se zvonește că iPhone 15 Pro Max va primi un cadru din titan, similar cu cel al ceasului Apple Watch, care este semnificativ mai ușor decât oțelul inoxidabil folosit la toate modelele Pro de până acum.

  Revegnus susține de asemenea că iPhone 15 Pro va avea o reducere de greutate, de la 206 grame la 191 grame. Chiar dacă nu este la fel de impresionantă precum scăderea în greutate a modelului Pro Max, acest lucru ar face ca iPhone 15 Pro să fie cel mai ușor iPhone de 6.1 inch Pro din momentul lansării iPhone 12 Pro, care cântărea 189 grame.

  Lansarea iPhone 15

  Potrivit informațiilor disponibile, Apple intenționează să lanseze iPhone 15 în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 12 sau 13 septembrie. Fanii Apple sunt cu sufletul la gură și așteaptă cu nerăbdare acest eveniment, iar înainte de aceasta date vor apărea cu siguranță și noi informații și zvonuri.

  Pentru a fi la curent cu toate detaliile despre iPhone 15, vă recomandăm să consultați ghidul nostru complet despre zvonurile și specificațiile acestui nou model.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante