More

  Samsung a întârziat lansarea celei de-a doua actualizări beta pentru One UI 6.0

  SoftwareSamsung a întârziat lansarea celei de-a doua actualizări beta pentru One UI 6.0

  Samsung a lansat prima versiune beta a actualizării One UI 6.0 bazată pe Android 14 pentru seria Galaxy S23. Cu toate acestea, acest software nou a fost întâmpinat cu unele probleme și erori. Se aștepta ca Samsung să lanseze a doua versiune beta a One UI 6.0 astăzi, dar se pare că aceasta a fost amânată.

  Surse neoficiale au indicat că Samsung urma să lanseze astăzi actualizarea One UI 6.0 Beta 2 pentru seria Galaxy S23. Cu toate acestea, cunoscutul tipster Ice Universe a dezvăluit că această lansare a fost amânată. Deocamdată, nu există o nouă dată de lansare stabilită, dar este posibil să fie amânată cu o săptămână sau mai mult. Se presupune că Samsung va lansa această versiune beta a One UI 6.0 în câteva țări suplimentare, printre care China, India, Polonia și Regatul Unit.

  Pe lângă seria Galaxy S23, se așteaptă ca actualizarea One UI 6.0 Beta să fie lansată și pentru alte modele Samsung, printre care Galaxy S22, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5, în lunile următoare. Compania sud-coreeană ar putea lansa în total aproximativ 4-5 versiuni beta înainte de a elibera versiunea stabilă a One UI 6.0 undeva în T4 din 2023.

  Actualizarea One UI 6.0 Beta aduce o serie de caracteristici noi și modificări de design ale interfeței utilizator. Printre cele mai importante se numără o zonă redesenată pentru comutatoarele Setări rapide, un nou design al aplicației Camera stock, un widget personalizat pentru cameră, un nou widget meteo și mai multe opțiuni de personalizare a ecranului de blocare. Pentru a vedea toate modificările majore și îmbunătățirile aduse, puteți viziona videoclipul nostru detaliat mai jos.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante