More

  iPhone 15 Pro va veni în „Titan Grey” și albastru, înlocuind auriu și violet

  SmartphoneiPhoneiPhone 15 Pro va veni în „Titan Grey” și albastru, înlocuind auriu și violet

  Începând cu iPhone 11, variantele Pro au fost disponibile în patru nuanțe: argintiu, gri spațial, auriu și o nuanță nouă lansată în fiecare an. De pildă, iPhone 14 Pro s-a evidențiat prin culoarea violet intens. În timp ce zvonurile sugerau că iPhone 15 Pro și modelul mai mare (posibil redenumit Ultra) vor prezenta o nuanță semnătură roșu „crimson”.

  O publicație din America indică faptul că iPhone 15 Pro va păstra culorile argintiu și gri spațial, dar varianta auriu va fi înlocuită cu o nuanță de gri asemănătoare cu titanul brut, similar cu cea de la Apple Watch Ultra, numită „Titan Grey”. Contrar zvonurilor anterioare, culoarea semnătură pentru acest an este considerată a fi albastru intens, nu roșu.

  În ceea ce privește modelul iPhone 15 standard, se pare că zvonurile rămân constante: va fi disponibil în nuanțe de negru, verde, albastru, galben și roz.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante