More

  Samsung dezvăluie „Samsung Food” la IFA 2023: 160.000 de rețete la dispoziția utilizatorilor

  AI - Inteligeta artificialaSamsung dezvăluie „Samsung Food” la IFA 2023: 160.000 de rețete la dispoziția utilizatorilor


  Samsung a dezvăluit că la IFA 2023, o expoziție majoră de tehnologie din Berlin ce va avea loc între 1 și 5 septembrie, va prezenta „Samsung Food”. Această platformă alimentară alimentată de inteligență artificială va fi accesibilă prin intermediul unei aplicații mobile, având ca scop personalizarea experienței culinare pentru utilizatorii de electrocasnice Samsung.

  Aplicația, așa cum a detaliat Samsung, va încorpora diverse funcții legate de alimentație, de la pregătirea preparatelor și până la gestionarea ingredientelor. Cu un impresionant portofoliu de 160.000 de rețete, Samsung Food va permite personalizarea pe baza preferințelor, cerințelor dietetice, competențelor în gătit și a ingredientelor disponibile. În plus, utilizatorii vor avea posibilitatea de a-și salva rețetele preferate în aplicație.

  Interconectivitatea este și ea un punct forte. De exemplu, aplicația va putea comunica direct cu cuptorul Samsung Bespoke, trimițându-i automat setările de temperatură necesare, eliminând astfel nevoia de a seta manual cuptorul. Și aceasta nu este singura integrare posibilă: potrivit unui anunț de pe blogul Samsung, aplicația va fi compatibilă cu mai multe electrocasnice Samsung până la sfârșitul anului.

  Un alt avantaj inovator este interacțiunea cu frigiderul Samsung Bespoke, astfel încât aplicația să poată propune rețete în funcție de ingredientele stocate. Mai mult, Samsung intenționează să lege Samsung Food de aplicația Samsung Health, permițând astfel utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze nutriția și sănătatea într-un mod mai eficient.

  Samsung Food va fi lansat la nivel global în peste 100 de țări și în opt limbi la sfârșitul lunii august, iar Canada ar putea fi pe lista țărilor în care aplicația va fi disponibilă. Pentru mai multe detalii, MobileSyrup a luat legătura cu reprezentanții Samsung Canada.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante